Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Geyik çıkabilir

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Efendim bugün farkettim ki.......forumdaki üyelerimizin büyük çoğunluğu gün içinde iş ortamında çok ciddi veya ciddi bir ortamda işlerini icra etmekteler ve zaman içerisinde patlama noktasına gelmekteler..Foruma girip bir kafamı dağatayım biraz şu bunaltıcı iş ortamından bir kaç dakika kaçayım yeni gelişmelerden haberdar olayım derken mevcut konuların dağılmasına hatta konu dışına istemeden de olsa çıkmasına vesile olunduğu gözlenmiş ve kibarca uyarılmış......

Bundan böyle bu bölümde insanlar sıkıntı ve baskılarını atıp anbiyane tabirle geyik yapabilmelerine olanak sağlanması için konu açıyorum...Tabii yönetim için uygunsa ....değilsede gereğinin yapılmasını rica ederim......sevgi ve saygılarımla.........

• Yanıt 166
  • Görüntüleme 22,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilk taşı günahsız olanınız atsın diyerek ilk taşı atıyorum:

nabıyon be yaaa? :)

aynı be ya...sen napıyon.... :):claps:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aaaaaynı be yaaaaa...

neyse bu konuyu çok eskitmeyelim, sonra yine döneriz :)

Senin şu ...su şişesi çok iyiydi.... :)

Yanıtlama zamanı:

ya arkadaş eve gitcem koskoca müdür hala napıyon nediyon derdinde...anlaşıldı...haftasonu..yokum ben..size iyi ren geyikleri..bişi aşılayamamışık..profesör arkadaşlarımla geleceğin teknolojileri hakkında toplantım var..sogukfüzyonla iligli biligisi olan telefonumdan arasın bye...panpişler... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ya arkadaş eve gitcem koskoca müdür hala napıyon nediyon derdinde...anlaşıldı...haftasonu..yokum ben..size iyi ren geyikleri..bişi aşılayamamışık..profesör arkadaşlarımla geleceğin teknolojileri hakkında toplantım var..sogukfüzyonla iligli biligisi olan telefonumdan arasın bye...panpişler... :)

İyi tatiller..... :):claps:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

lafa bak cem abi herkese ateş etti anlayana tabi;)

Geyikte alınma olmaz... :)

Yanıtlama zamanı:

yaw abi, geyik olmasın dedin, konudan ayırdı Bekir Abi ayrı bir geyik başlığı açtı, hala muhalefetsin.. :)

bu arada unutmadan;

nabıyon be yaaa?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.