Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63352 Arkadaşlar benim direksiyon iyice soyulmaya başladı int.bir kaç yerde deri mont boyasıyla boyana bileceği yazıyor deneyen gören ve ya başka bir çözümü olan var mıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63379 Boyama işi nasıl olur bilemiyorum da , direksiyonu deri kaplayan yerler mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63381 Ben olsam deri kaplatırdım, daha kalıcı ve şık çözüm olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63539 istanbul kar otomotiv cevizlibağı ara 120 tl ye kaplıyorlar orjinal titanium x direksyonunun aynısı oluyor arabayı kullanmıyacaksan gönder bana direksyonu kaplatıp gönderiim tekrardan 3 gün sürmez bu işlem Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63540 bu arada kar otomotiv fordun yetkili teknik servisidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63619 bizim direksiyonda sıcaklarda terleme yapıyordu.Deri kılıf diye tabir edilen kaplamalar var ama tam deri değil... Direksiyona geçirip her bi delikten çapraz geçirerek kaplanıyor.Direksiyon tutumu yani kabiliyeti oldukça başarılı kayma yapmıyor. Tek dikkat edilmesi gereken husus her dikişten atlamadan geçirmek.Eğer düşünürseniz benzer link atabilirim. İşlem maliyeti : 10 lira kılıf ve işçilik Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63769 Tabiki deri.. Ankara'da olsaydınız yardımcı olurdum.. Erkan kaça yapıyorlar... ben düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63776 Benimde europa nın direksiyonunu kaplatmam lazım. Ama değip değmeyeceği konusunda şüphelerim var. Emre'nin bahsettiği çakma deri kaplamadan aldım. Başladım dikmeye, diktim diktim, direksiyonun birleşme yerlerini beceremedim. Bir hafta kadar dikme işi tamamlamadan kullandık. En sonunda sinirlendim. Sökebildiğim kadarını söktüm. Sökemediğim kısımlarını iplerini keserek çıkarttım. Şimdi çekmecelerden birinde duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63778 Yani mutlaka bir bilene yaptırmak lazım diyorsun.....Ben zaten orj. gibi yapabiliyorlarsa düşünüyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl Yazar comment_63848 istanbul kar otomotiv cevizlibağı ara 120 tl ye kaplıyorlar orjinal titanium x direksyonunun aynısı oluyor arabayı kullanmıyacaksan gönder bana direksyonu kaplatıp gönderiim tekrardan 3 gün sürmez bu işlem bu arada kar otomotiv fordun yetkili teknik servisidir kardeşim teklifin için çok teşekkürler kar oto yetkili servisse bizim servislerde yapmaz mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl Yazar comment_63852 bizim direksiyonda sıcaklarda terleme yapıyordu.Deri kılıf diye tabir edilen kaplamalar var ama tam deri değil... Direksiyona geçirip her bi delikten çapraz geçirerek kaplanıyor.Direksiyon tutumu yani kabiliyeti oldukça başarılı kayma yapmıyor. Tek dikkat edilmesi gereken husus her dikişten atlamadan geçirmek.Eğer düşünürseniz benzer link atabilirim. İşlem maliyeti : 10 lira kılıf ve işçilik saol emrecim kılıf pek sevmiyorum onu son tercih olarak düşünelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl Yazar comment_63854 http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?2897-406-Deri-Direksiyon-Boyama buna bir bakarmısınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63864 Geçici çözüm olarak bence gayet iyi Nisan 13, 201214 yıl Engin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_63935 arkadaşlar deri direksiyonun ömrünü uzatmak elimizde. deri direksiyonu nemli bezle temizleyin deri bakım ürünüyle besleyin vazelin bile sürseniz olur olur. deri direksiyonun eskimesine ençok neden. 1-Eldeki oluşan tuzlu ter 2-parmaktaki yüzük 3-güneşin deriyi kurutması 4-ve yazdığım gibi bakım yapılmaması Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl Yazar comment_64056 ilker abi peki benim çözüm nedir eskişehirde yaşıyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın