Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63294 Ama yaysız olmaz Yaylarla birlikte çamurluklar lastiklerin üzerine oturunca. Hafifte dışarı taştımı. Bir bakan bir daha bakar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl Yazar comment_63295 Hiç bişicik yapmaz bence. Benim düldül de beyaz. Ama zevk meselesi tabi.. O zaman ben alayım beğenmezsem sana satarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63298 Mertol Bey hayırlı olsun mu diyelim? Yoksa Piaggio üzerine denemeler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63299 Furkan bu konuda haklı Kendi içine sineni kendi beğendiğini al . Ama kaliteden ödün verme. 2 ay 3 ay geç al ama en kalitelisini al Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63301 Üstünde denemeden jant beğenseniz de takınca aynı olmaz. Deneyip almak lazım. Ama orjinalleri bence de güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl Yazar comment_63309 Üstünde denemeden jant beğenseniz de takınca aynı olmaz. Deneyip almak lazım. Ama orjinalleri bence de güzel. Orjinalleri fena değil ama sanki bi tat eksik gibi. Ya da ne bileyim ben kendi aracımı gözümde mi küçültüyorum ne. Hor mu görüyorum garibi mi Aynı aracı dışarda gördüğüm zaman of fena duruyor dıyorum. Aracı çekip sağa sen niye öyle görünmüyosun gözüme diye fırçalıyorum bebeğimi. Oyyy kıyamam çok gaddarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63314 Gri arabaya en iyi jant kırmızı kaliperli parlak 5 kollu janttır....Öyle bişii bulursan taktırt.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63316 Hayırlı olsun abicim Bu 3. mondeon sanırım.. Güle güle güzel günlerde kullan Sağol teşekkür ederim. Evet bu kasa üç oldu.. O zaman ben alayım beğenmezsem sana satarım Vurma kırma alırım. Ciddiyim.. Mertol Bey hayırlı olsun mu diyelim? Yoksa Piaggio üzerine denemeler mi? Denebilir kanımca. Gerçi geldiğimden beri elimi bile sürmedim daha. Üvey evlat muamelesi yapıyorum kerataya ama aldık artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63334 Konuyu dağıttık ama hayırlı olsun. Nisan 12, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın