Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

• 0

periyodik bakım hakkında?

Ali Gök

Question

haftaya ikinci bakım için gideceğim. şuan 22500 kmde. yağ ömrü de %6 şuan. 25 şubatta dolmuştu yıl olarak. yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi değişiyor. extra bir değişecek bişey oluyor mu? 18 bin civarı fiyat verdiler.

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
5 dakika önce, Ali Gök yazdı:

haftaya ikinci bakım için gideceğim. şuan 22500 kmde. yağ ömrü de %6 şuan. 25 şubatta dolmuştu yıl olarak. yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi değişiyor. extra bir değişecek bişey oluyor mu? 18 bin civarı fiyat verdiler.

Ali hocam bakımda extra bir sey çıkmazsa bunlar yeterli. Fakat o ne fiyat öyle yav. 

Ben de fiyatlar artmadan bakım için MANN filtre takım sipariş verdim 1400 tl

FMY 0w-30 4 litre yağ 1600 tl. 15 bin fark ne ola ki.

• 0

hocam fiyatlar uçuk kaçık ama ne yapacağımı bilmiyorum.bu dördüncü focusum, daha önce hiç servise ugramazdım ama garanti işi riske girsin istemiyorum.

• Like 1

• 0
2 saat önce, Ali Gök yazdı:

Ali hocam selamlar dpf durumu nedir yakin zamanda bende bakıma gideceğim yaptirdiginiz guncelleme fark olusturdumu eski haline nazaran nedir durum baya zaman gecti hep ayni soruyu soruyorum ama arabadaki tek sikayetim bu affiniza siginiyorum tesekkur ediyorum simdiden

• Like 1

• 0

Elektrikli candır. Opel e 25bin bakımında 4800 lira mı ne vermiştim ^^

mini yi alma sebeplerimdem biriside bakım mevzusuydu. 2 sene ve sınırsız km. Bu da büyük ihtimalle ben bakım görmeyeceğim demek zaten 🙂 

• Like 1
  • Haha 1

• 0

şanzımandan bir sıkıntı olursa diye çekiniyorum, garantiden hallederim düşüncesiyle yoksa dışarda yaptırırım. canı cehenneme servisin