Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61669 Motor takozlarındaki muhtemel gevşemedende veya boşluktanda yapabilir baktırmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61670 Akslardan da şüpheleniyorum aslında,bir yere göstermekte fayda var.Ogün beni yollayacağın bir yer var mı şunu bi gösterelim? Olmazmı hafta içi gidelim abicim benim servise Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61671 Olmazmı hafta içi gidelim abicim benim servise sorun aynı soruna benziyor ogün abi benide bilgilendirirsiniz...Babam ilk aldığımız zamanda olabilir falan dedi ama oda biliyordu aslında sorun olduğunu 1 yıldır kullanıyoruz sadece titreme olduğunda gaz kesiyorum veya vites küçültüyorum. Bizim Duman atma EGR den kaynaklı zaten bunun farkındayım da iptal edebilecek babayiğit bulamadım sanayide. Büyük olasılıkla AKS çünki servise arkadaşımın arabasıyla gidip sorduğumda öyle söylemişti.Boşluk olabilir diyordu. iki tane varmış tanesi 1.200 TL demişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61731 Ayni sorun benim aracimda da mevcut genelde 5.viteste daha cok belli oluyor.birazda hafif rampa cikarken gaza yuklendikce titreme artiyor.2 gun once rotbalansa soktum on takimi ve motor kulaklarini da kontrol ettirdim ama degisen bisey olmadi debriyaj balatasindan suphelenmedim cunku arac daha 15.000 km de ve kavramada sorun yok umarim bu problemin bir cozumu vardir.islerin yogunlugundan servisede gidemedim.bu sorunu cozen arkadaslar lutfen burdan bizlerede yol gostersinler tsk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61767 Olmazmı hafta içi gidelim abicim benim servise Saat 6 dan sonra gidebiliriz anca,kaça kadar açık sizinkiler? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61776 7-8 e kadar açıklar. Cumartesi çalışıyormusun peki abicim ? Cumartesi yapalım o zaman sıkışık zaman olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61785 7-8 e kadar açıklar. Cumartesi çalışıyormusun peki abicim ? Cumartesi yapalım o zaman sıkışık zaman olmasın cumartesi olur,hafta sonu çalışmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61836 <br /><br />cumartesi olur,hafta sonu çalışmıyorum.<br />tamamdır abicim o zaman cmtsi gidelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl comment_61919 aks olsaydı adam gazı braktıktan sonra titreme meyi kesmez aksine hızı arttıkça titreme artardı motor&şanzıman takozları gevşek yada kırık olabilir .. emre kardeşim senin kasalar bu yaşlarda çok sallanır teyze oğlunda var seninkinden onunda arabası sarsıntılı seyir halindeyken seninki bir sıkıntı değil keyfe keder bir problem die düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl comment_61925 Bende şöyle bir sorun var pek aynı değil ama sorun mudur benim düz vitese alışkın olmamamla mı ilgili bilmiyorum ama örneğin 2. vitesteyken hiç gaza basmazsam veya debriyaja araba 18 km hızla gidiyor otomatik vites gibi stop etme falan olmuyor ama ne zaman trafik açılsa sadece gaza basarak hızlanmak isteyince titreyerek hızlanıyor 1 saniye sonra düzeliyor. Hiç bir şeye bazmazken çok yumuşak bir şekilde aynı hızda kalıyor ama hızlanmak için gaza bastığımda önce titreme yapıp hızlanıyor bu normal midir? Ve sizde trafikte araç vitesteyken kendi kendine gitmesine izin veriyormusunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl Yazar comment_62022 Bana kalırsa aks 'tan .. Aks'ın ucunda lale var ve içinde bilyeler zamanla dağılıyor .. Ve anlattığınız sorunlar ortaya çıkıyor.. Bahsettiğim şey bu.. ] Bilyelerden olsa tam sağ veya sol yaptığımda hareket halinde de ses gelmesi gerekmez mi?Ayrıca kompresyonda yapmıyor sadece gaza yüklenince yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl Yazar comment_62023 Bende şöyle bir sorun var pek aynı değil ama sorun mudur benim düz vitese alışkın olmamamla mı ilgili bilmiyorum ama örneğin 2. vitesteyken hiç gaza basmazsam veya debriyaja araba 18 km hızla gidiyor otomatik vites gibi stop etme falan olmuyor ama ne zaman trafik açılsa sadece gaza basarak hızlanmak isteyince titreyerek hızlanıyor 1 saniye sonra düzeliyor. Hiç bir şeye bazmazken çok yumuşak bir şekilde aynı hızda kalıyor ama hızlanmak için gaza bastığımda önce titreme yapıp hızlanıyor bu normal midir? Ve sizde trafikte araç vitesteyken kendi kendine gitmesine izin veriyormusunuz? Devir çok düşük olduğu için yapıyor onu,olması gereken devire geldiğinde normale döner. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl Yazar comment_62031 evet gidiyoruz kardeşim,sen cumartesi müsait misin ve saat kaç gibi gideriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl comment_62033 Sabah 9 dan akşam 7 ye kadar müsaitim abicim Sen ne zaman istersne o zaman gideriz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın