Fatih Cift Posted January 26 Report Share Posted January 26 Fcdim da böyle bir hata kodu çıkıyor. İnternette araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım. Daha önce böyle bir hata kodu duyan veya yaşayan var mı acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semih O. Posted January 26 Report Share Posted January 26 Teyp kontrol ünitesi yani teyp tuş takımı açık devre arızası vermiş. Bir düğme bozulmuş, soket yerinden oynamış ya da çıkarılıp takılmış olabilir. Çalışmayan bir fonksiyon yoksa silince gitmesi lazım. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatih Cift Posted January 27 Author Report Share Posted January 27 Sildim ama gitmedi . Tuş takımını tekrar kontrol edeyim. Dediğiniz gibi belki tuslardan biri takılı kalmış olabilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murat Kav. Posted January 27 Report Share Posted January 27 Ek ihtimal olarak, konfigürasyondan desteklenmeyen bir fonksiyon aktive edilince de bu tarz hata mesajları oluşabiliyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semih O. Posted January 27 Report Share Posted January 27 4 saat önce, Fatih Cift yazdı: Sildim ama gitmedi . Tuş takımını tekrar kontrol edeyim. Dediğiniz gibi belki tuslardan biri takılı kalmış olabilir Takılı kalma nedeniyle olmaz, bozulmuş ya da çalışmıyor olması lazım. Yani BCM, tuş takımında (FCDIM) olması gerektiği kadar direnç görmüyor. Murat abinin dediği gibi de olabilir, tuş takımında desteklenmeyen bir özellik değiştirildiyse de olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatih Cift Posted January 27 Author Report Share Posted January 27 Konfigürasyon da herhangi bir değişiklik yapmadım. Tuş takımında çalışmayan bir düğme var mı onu kontrol edeyim. Eğer düzelmezse Yedekledigim dosyayı yükleyip tekrardan bir deneyeyim o zaman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts