Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20241 yıl comment_519191 uzaktan calistirma ile calistirince klimayi sacma sapan calistirdigi oluyor mu? en son ayar gibi bir sey yaziyordu diye hatirliyorum ama kisin sogukta calistirdigi filan oluyor, hatta koltuk sogutmayi aciyor bazen kafasina gore. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20241 yıl comment_519208 17 hours ago, Ozan Kar said: uzaktan calistirma ile calistirince klimayi sacma sapan calistirdigi oluyor mu? en son ayar gibi bir sey yaziyordu diye hatirliyorum ama kisin sogukta calistirdigi filan oluyor, hatta koltuk sogutmayi aciyor bazen kafasina gore. Forscan de onunla ilgili bir zımbırtı var. Ayarlayabiliyorsun. Onu ayarlayınca ekrandan da seçilebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20241 yıl Yazar comment_519240 20.12.2024 - 00:16 tarihinde, Ozan Kar yazdı: uzaktan calistirma ile calistirince klimayi sacma sapan calistirdigi oluyor mu? en son ayar gibi bir sey yaziyordu diye hatirliyorum ama kisin sogukta calistirdigi filan oluyor, hatta koltuk sogutmayi aciyor bazen kafasina gore. benim araçta ayarlarda uzaktan çalıştırma ayarları da var. ordan en son ayar veya otomatik diye seçiliyor. benim araçta kış paketi var. arabaya geldiğimde ön cam ve arka cam buzları çözülmüş, koltuklar ve direksiyon ısınmış oluyor. arabanın içi de eh işte. ama örneğin oto seçeneği açıksa havalandırmada klima da otomatik açılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20241 yıl comment_519246 Güzel özellik ama, kibar anahtarlıktan kocaman anahtarlığa geçmek istemiyorum 😞 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın