Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20241 yıl comment_518781 Selamün aleyküm hayırlı günler Aracım Ford Focus 1.5 tdci titanium gizli ozellikleri acmak icin Elm327 modifiye edilmiş anahtarlı cihazini aldim. Forscan programina laptopla birlikte baglaniyorum araci okutturuyorum ama sürekli hata veriyor nerede yanlış yapiyorum bilemedim sonrasinda cihazi iade ettim. bu linkteki cihazi aldim.https://otoeko.com/ford-forscan-ozellik-kablolu/ bundada deneme yapmadan yardimci olacak birini ariyorum. Aracta bi sorun olmasını istemiyorum. Malum bu isi yapanlar abartili fiyatlar istiyorlar. Navigasyonu felan aktif etmek istiyorum. Detayli anlatabilecek yardimci olabilecek varmi ? Sync2 cihaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20241 yıl comment_518801 17 dakika önce, Burhan Aydoğan yazdı: Peki hocam bu forscan proğramını detaylı anlatan öğretici bir video varmı pek bulamadım açıklayıcı anlatıcı teşekkür ederim nacizane yorumunuz için 🙂 Rica ederim. Tek başına anlatan bir video olmasa da yapacağınız işe göre YouTubeda oldukça çok video var. Yine forumda bilgilendirici yazılar var. Ben de kuganın havalandırma sistemini ekranda göstermeyi forumdaki arkadaşlardan yardım alarak yapmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20241 yıl Yazar comment_518802 Bu konuyu bende arastirdim yapilan videolarda detayli anlatilmiyor yardimci olacak kimse yokmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20241 yıl comment_518803 9 dakika önce, Ali Avcı yazdı: Bu konuyu bende arastirdim yapilan videolarda detayli anlatilmiyor yardimci olacak kimse yokmu https://www.youtube.com/watch?v=IdaXvfR7ZUI Kasım 18, 20241 yıl Fikret Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20241 yıl comment_518804 Yeni başlık açıp sormaktan daha kolay, daha az eforla öğrenmenin yolunu buldum. Paylaşıyorum. 2024-11-18 16 04 39.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20241 yıl comment_518807 Şimdi Çağatay der ki:"Müşteri velinimettir." 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20241 yıl Yazar comment_518811 kalibrasyon dosyasını buraya kopyalayın: C:\Users\ALI\Documents/Calibration Files/F1DT-14C097-AA.VBF Bu hatayı alıyorum nasil gideririm ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20241 yıl comment_518818 10 saat önce, Ali Avcı yazdı: kalibrasyon dosyasını buraya kopyalayın: C:\Users\ALI\Documents/Calibration Files/F1DT-14C097-AA.VBF Bu hatayı alıyorum nasil gideririm ? Araç ile bağlantı sırasında bilgisayarınız internete bağlı olursa gerekli kalibrasyon dosyalarını otomatik olarak çeker. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂 Ayrıca Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20241 yıl Yazar comment_518821 6 saat önce, Semih O. yazdı: Araç ile bağlantı sırasında bilgisayarınız internete bağlı olursa gerekli kalibrasyon dosyalarını otomatik olarak çeker. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂 Ayrıca 17.11.2024 - 20:01 tarihinde, Ali Avcı yazdı: Selamün aleyküm hayırlı günler Aracım Ford Focus 1.5 tdci titanium gizli ozellikleri acmak icin Elm327 modifiye edilmiş anahtarlı cihazini aldim. Forscan programina laptopla birlikte baglaniyorum araci okutturuyorum ama sürekli hata veriyor nerede yanlış yapiyorum bilemedim sonrasinda cihazi iade ettim. bu linkteki cihazi aldim.https://otoeko.com/ford-forscan-ozellik-kablolu/ bundada deneme yapmadan yardimci olacak birini ariyorum. Aracta bi sorun olmasını istemiyorum. Malum bu isi yapanlar abartili fiyatlar istiyorlar. Navigasyonu felan aktif etmek istiyorum. Detayli anlatabilecek yardimci olabilecek varmi ? Sync2 cihaz Teşekkür ederim semih bey sayenizde gizli ozellikleri actim.🙂 Sonrasinda kendime cok güvenerek navigasyon açma işlemini denedim 🤦♂️ sonuç vasat cikti🥴 şuanda radyo cd Bluetooth veya sesli konuşma ozellikleri felan hep gitti. Sifirlamaya calistim sifirladim herhangi bi degisiklik olmadi😞 sadece radyo cizirti sesi var baska hicbirsey yapmiyor. Ne yapabilirim acaba 😟 simdiden teşekkür ederim 6 saat önce, Semih O. yazdı: Araç ile bağlantı sırasında bilgisayarınız internete bağlı olursa gerekli kalibrasyon dosyalarını otomatik olarak çeker. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂 Ayrıca Teşekkür ederim semih bey sayenizde gizli ozellikleri actim.🙂 Sonrasinda kendime cok güvenerek navigasyon açma işlemini denedim 🤦♂️ sonuç vasat cikti🥴 şuanda radyo cd Bluetooth veya sesli konuşma ozellikleri felan hep gitti. Sifirlamaya calistim sifirladim herhangi bi degisiklik olmadi😞 sadece radyo cizirti sesi var baska hicbirsey yapmiyor. Ne yapabilirim acaba 😟 simdiden teşekkür ederim Bu şekilde fonksiyonlari gitti çalışmıyor ne yapmam gerekir ? VID_20241119_160034.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20241 yıl comment_518822 1 saat önce, Ali Avcı yazdı: Bu şekilde fonksiyonlari gitti çalışmıyor ne yapmam gerekir ? Ne yaptığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum. BCM, APIM ya da ACM'nin konfigürasyonundan birini ya da birkaçını bozdunuz herhalde. Bu yüzden diyoruz "Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂" Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20241 yıl Yazar comment_518823 Bunu degistirmistim ama yedegini aldim geri yükledim. Duzelmedi navigasyon guncelleme konulu yazinizdaki 3.8 olan dosyayi kurdum kurarken yarim kaldi sonrasinda hepsi gitti 😱 sanırım 3.10 olan temiz dosya bulup onu yuklemem gerek onuda arastiriyorum inşallah bulurum. Hic olmadi tesla ekran alacagim 🥹 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20241 yıl comment_518825 3.08 de 3.10 da paylaştığım konuda mevcut. Eğer 3.08 yarım kaldıysa güvenilir bir flash belleğe 3.08'i tekrar atın, kaldığı yerden devam eder. Yüklerken sabırlı olun, yarım kaldı diye bir şey yok. 1 saatten uzun sürüyorsa kullandığınız bellekte sorun vardır. O konuda yazdıklarımı harfiyen uygularsanız bir sorun yaşamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20241 yıl Yazar comment_518826 Dediginiz gibi oldu 3.10 dosyasini buldum flas diske attim ortalama 25 dk felan sürdü sorunum düzeldi teşekkür ederim 🙂🙂 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın