Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20241 yıl comment_517593 Bir saat önce, Erdem Ay yazdı: Autoking’edaha Auto king e güvendim bir kez, C-Max in kapısını yaparız dediler, yapamadılar. Boyayalım dediler yine olmadı, ikinciye boyattım ehh oldu… Ankara Autoking in günahına girmeyeyim tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20241 yıl Yazar comment_517594 36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Auto king e güvendim bir kez, C-Max in kapısını yaparız dediler, yapamadılar. Boyayalım dediler yine olmadı, ikinciye boyattım ehh oldu… Ankara Autoking in günahına girmeyeyim tabi. Gürkan Hocam, Batıkent Autoking iyi diye biliyordum zaten. Bugün sigortacı bir tanıdığım var onunla da konuştum, iyi çalışıyorlar bir şikayet almıyoruz dedi. Teyit etti yani.. Büyük ihtimal oraya yaptıracağım sanırım😊 dahada olmadı basarız bizde boyayı, en nihayetinde bir kapı😃 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20241 yıl comment_517596 5 saat önce, Erdem Ay yazdı: Fiyatlar ve şartlar aşağıdaki gibi son durumda; Akoto Ford (Edremit de almıştım) - 15k TL peşin Autoking Batıkent - 10k TL 3 taksit Tan oto Ford - 13k peşin ALC - 4k TL kapıyı sökmeden yaparız diyor Kemal Usta Şaşmaz - 10k TL peşin Kemal usta güven verdi ama 15 gün sonra alabilirim diyor..Autoking’edaha yakın gibiyim. degismistir belki bilmiyorum ama ben autokingin kapisindan gecmem. daha fazla bozup boyayip (daha dogrusu boyayamayip) verseler sasirmam sasmazda birde alim usta vardi ancak pahaliydi isterseniz detaylarini bulmaya calisayim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20241 yıl Yazar comment_517598 Kemal ustanın google yorumlarını okudum bugün, çoook iyi..Kızı bizim iş yerinde staj falan yapmış. Küçükte olsa bir muhabbet konumuzda oldu..İbre ona doğru kaydı biraz😊 Bahsettiğiniz Alim usta bu sanırım; DENT TEKNİK ALİM USTA BOYASIZ KAPORTA GÖÇÜK ONARIM MERKEZİ ANKARA 0531 422 80 33 https://g.co/kgs/PpBgWhd Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20241 yıl comment_517605 21 saat önce, Erdem Ay yazdı: Bahsettiğiniz Alim usta bu sanırım; evet abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20241 yıl Yazar comment_517663 Dün Dent Teknik Alim ustaya da göstereyim dedim aracı. Yaparım bu işi en iyi şekilde dedi ve aynı paraya da anlaştık. Müsaitti bende aracı bıraktım hemen ve bugün teslim aldım. Autoking ve diğer usta kapıyı sökmemiz lazım demişti, Alim usta kapıyı da sökmedi. Özetle ben hasarlı yeri tespit edemedim desem yeridir. Adam işin alimi olmuş gerçekten, aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Allah kimseye kaza bela vermesin ama olaki ihtiyaç oldu, gözünüz kapalı tercih edin. Ozan kardeşim tekrardan çok teşekkür ediyorum 👋 Ağustos 23, 20241 yıl Erdem Ay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20241 yıl comment_517664 6 dakika önce, Erdem Ay yazdı: Dün Dent Teknik Alim ustaya da göstereyim dedim aracı. Yaparım bu işi en iyi şekilde dedi ve aynı paraya da anlaştık. Müsaitti bende aracı bıraktım hemen ve bugün teslim aldım. Autoking ve diğer usta kapıyı sökmemiz lazım demişti, Alim usta kapıyı da sökmedi. Özetle ben hasarlı yeri tespit edemedim desem yeridir. Adam işin alimi olmuş gerçekten, aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Allah kimseye kaza bela vermesin ama olaki ihtiyaç oldu, gözünüz kapalı tercih edin. Ozan kardeşim tekrardan çok teşekkür ediyorum 👋 guzel olmus hocam gule gule kullanin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20241 yıl Yazar comment_517666 9 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Gecmis olsun Çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20241 yıl Yazar comment_517675 24 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Unutmalık olmuş 👌 Valla adam beklentimin üzerinde iş çıkardı Gürkan hocam🙏 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20241 yıl comment_517681 Erdem bey tekrardan geçmiş olsun. Gerçekten güzel olmuş. 👍 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20241 yıl Yazar comment_517688 8 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Erdem bey tekrardan geçmiş olsun. Gerçekten güzel olmuş. 👍 Teşekkürler Fikret hocam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın