Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 & 3 Tdci Egr Valfi Iptali Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar egr valfi hakkında sorum olacaktı. Bir tane arkadaşım aracının egr valfi arızalanınca serviste iptal ettirdi. Aracının değiştigini söyledi performans ve tüketim hakkında. Performansının arttığını iddia ediyor yakıtta da düşme olmuş. Yanlış bilmiyorsam Egr valfi doğa için zararlı gazların dışarı salınmasını engelliyormuş başka bir etkisi yokmuş. Aramızda iptal ettiren veya konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verirse aklımızdaki soru işaretleri kalkar. İptal ettirmeyi düşünüyorum.

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 44,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Bende iptal ettirdim Yakıtta bir düşüş olmadı bende yakıt tüketimim aynı

Aracın performansında çok ufak bir artış oldu.

Ayrıca ülkemizdeki kalitesiz mazottan dolayı EGR aracın motorunun kurumla dolmasına sebep oluyor o yüzden iptal edilmesi faydalı bir parça

Yalnız sağlam bir sac kullanın iptal ederken. Ben ilk iptal ettirdiğimde iptal eden şahsın ince sac kullanımından dolayı sacdelinip EGR nin içine kaçıp dönen motoru kitlemişti EGR değiştirmeme sebep oldu bu durum.

Focusumun başına gelenler konusunda var araca neler olduğu.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim.

Çok basit aslında kendiniz bile yapabilirsiniz.

EGR yi söküyorsunuz araya pul gibi bir sac koyuyorsun o sac aradaki akışı kesiyor tekrar monte ediyorsunuz sökmesi takması 10 dk yı geçmiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. En kısa zamanda iptal ettiricem gelişmelerden bilgi veririm. iyi akşamlar.

Yanıtlama zamanı:

Abicim fotoğraf makinem bozuk :D Telefonlada çekmek bi işe yaramıyor. Ocaktan beri arabanın daha 1 tane fotoğrafı yok :)

Daha geçen konudaki mandalın resmini koyucam aklımda o. Arkadaştan bi alamadım makinayı üşengeçlikten.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim.

Çok basit aslında kendiniz bile yapabilirsiniz.

EGR yi söküyorsunuz araya pul gibi bir sac koyuyorsun o sac aradaki akışı kesiyor tekrar monte ediyorsunuz sökmesi takması 10 dk yı geçmiyor.

EGR valfi iptali için bende yardımınızı bekliyorum kısa zamanda kafama yatarsa kendim yatmaz ise servise yaptırmayı düşünüyorum.Özellikle aracımdan çıkan siyah duman için.

Servis temizlik için ne kadar fiyat isterki?

Yanıtlama zamanı:

EGR nin temizliği diye bişey yok

arasına pul konulup ital ediliyor sadece.

Elinizde gerekli takımlarınız varsa kendinizde yapabilirsiniz çok basit bişey. Ama takım taklavatınız yoksa serviste yaptırın kurcalamayın hiç

Resmini çeker paylaşırım.

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim , resimlerinizi bekliyoruz :)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

hala beklemedeyiz :kıhkıh: Bu arada bu akşam konuyu babama açtığımda benim ve babamın aklına bişey takıldı bu EGR valfini iptal ettirdiğimiz zaman havaya zararlı gaz gideceğinden dolayı egzos muaynesinde sorun yaşamayız dimi ?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende iptal ettirdim Yakıtta bir düşüş olmadı bende yakıt tüketimim aynı

Aracın performansında çok ufak bir artış oldu.

Ayrıca ülkemizdeki kalitesiz mazottan dolayı EGR aracın motorunun kurumla dolmasına sebep oluyor o yüzden iptal edilmesi faydalı bir parça

Yalnız sağlam bir sac kullanın iptal ederken. Ben ilk iptal ettirdiğimde iptal eden şahsın ince sac kullanımından dolayı sacdelinip EGR nin içine kaçıp dönen motoru kitlemişti EGR değiştirmeme sebep oldu bu durum.

Focusumun başına gelenler konusunda var araca neler olduğu.

Bende egr yi iptal ettirmek istiyorum. Ögün bana istanbulda özel servis tavsiyen olabilirse çok sevinirim.

Keyifli sürüşler dilerim..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.