Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20242 yıl comment_515479 selam aracımın Adaptif Cruise Control devreye soktuğumda frene basınca yani yarısına gelesiye kadar basınca devreden çıkıyor arkadaşımın aynı modelde aracı var onunkine frene basarbasmaz devreden çıkıyor fren musirden supelendim yeni alıp değiştirdim oda aynı eskisi gibi çalışıyor. yüksek hızda giderken bayağı girene basınca devreden çıkıyor buda benim morelimi bozuyor bunu duzeltme yolu yokmu bilen varmı bunun bir ayarı varmı aracım otomatik vites Ford Focus otomatik araç takip sistemide var araçta benim aracın birde manuel viteslisini denedim oda frene basarbasmaz devreden çıkıyor benimki neden böyle olmuyor aracımda otomatik gaz fren şerit takip yapma özeligide var elimle direksiyonda iptal ettimmi hemen çıkıyor 34 dakika önce, ErcanD yazdı: Nisan 9, 20242 yıl ErcanD tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20242 yıl comment_515485 Acc frene basınca devreden çıkmaz, normal hız sabitleme devreden çıkar. Frene dokunur dokunmaz stop lambası yanıyorsa, bence bi sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20242 yıl Yazar comment_515488 saten ben hız sabitlemeden bahsediyorum firene bayağı basınca devreden çıkıyor demek istedim acc ve normal hız sabitleyicide aynı şekilde devreden cikiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20242 yıl comment_515514 On 4/10/2024 at 12:18 PM, Murat Kav. said: Acc frene basınca devreden çıkmaz, normal hız sabitleme devreden çıkar. Frene dokunur dokunmaz stop lambası yanıyorsa, bence bi sıkıntı yok Nasıl çıkmaz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 20242 yıl comment_515555 10.04.2024 - 12:18 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Acc frene basınca devreden çıkmaz, normal hız sabitleme devreden çıkar. Frene dokunur dokunmaz stop lambası yanıyorsa, bence bi sıkıntı yok Bu ifade yanlış olmuş, frene basınca hepsi devreden çıkıyormuş 🙂 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın