Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20242 yıl comment_514773 Aracım Ford Kuga 2022 titanium. Sync 3 cihazımın gizli özelliklerini aktifleştirdim ama şöyle bir problemim var. Android auto bağlı ve navigasyonda bir hedef giriliyken gösterge panelinde yer alan yönlendirme bilgisi hatalı gösteriyor. Örneğin google haritalarda 3 km sonra sola dönüş olmasına rağmen gösterge panelinde sol ok ve yanında 356 km yazıyor. Bazen 9999 km yazıyor bazen 999 mt yazıyor. Yani doğru göstermiyor. Önceden böyle bir problem yoktu, sync 3 te gizli özellikleri (otomatik uzun far, tabela okuma, sync 3 ekranda kamera ve klima vb) açtırdıktan sonra olduğunu düşünüyorum ama yaptırdığım kişi ona ilişkin bir kod girmediğini ve ondan olamayacağını söyledi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20242 yıl comment_514868 Bununla ilgili APIM de bir konfigurasyon parametresi vardı. O doğru ayarlanmazsa, km bilgisi IPC'ye yanlış aktarılır. Şu an ne olduğunu hatırlamıyorum. Müsait bir zamanda bakıp yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20242 yıl comment_514871 Sync 3 konfigurasyonunda, nav repeater ayarı. Motorola ise Intel olmalı, Intel ise Motorola. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20242 yıl comment_514878 13 saat önce, Murat Kav. yazdı: Sync 3 konfigurasyonunda, nav repeater ayarı. Motorola ise Intel olmalı, Intel ise Motorola. Keşke sync 3'lü focus 3 için de mümkün olsaydı göstergede google maps navigasyon yönlendirmelerini görmek. 😞 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20242 yıl comment_514880 58 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Keşke sync 3'lü focus 3 için de mümkün olsaydı göstergede google maps navigasyon yönlendirmelerini görmek. 😞 Android telefon ile mümkün olması lazım. carplay ise göremezsin. Bu kendi teknolojilerini savunma mekanizması 🙂 Benzer durum bemeve de var. Carplay de apple haritaları, android auto da google haritaları göstergeye taşıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20242 yıl comment_514907 23.02.2024 - 12:15 tarihinde, Kerem Bozdoğan yazdı: Keşke sync 3'lü focus 3 için de mümkün olsaydı göstergede google maps navigasyon yönlendirmelerini görmek. 😞 Murat abinin dediğine ek olarak 3.4 ve üstü gerekiyor android için de. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın