Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20232 yıl Yazar comment_513898 Kurulum tamamlandı 3.08 döndü ancak yine beni almanyada gösteriyor Tarihide düzeltme şansımız var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20232 yıl comment_513899 5 saat önce, Semih O. yazdı: 1- Yanlış BCM ve APIM konfigürasyonu, 2-SD kart ile ilgili hatalar, hatalı sdcard.key, eksik dosya vs. 3-SYNC yazılımı ile ilgili hatalar, hatalı dosya, yanlış bölge vs. Hatta 4- GPSM arızası Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20232 yıl comment_513900 sync yazılımı ile alakalı bence navigasyonun sonradan aktif edildiği bariz kartı satan kişide bir sorun olduğunu düşünmüyorum bende bir keresinde ondan aldım sorun yoktu obd alıp forscande bir taratmak lazım 15 saat önce, Semih O. yazdı: Biz burada senelerdir millete para kaptırmayın diye her şeyi yazmaya çalışıyoruz, millet paraları yerken, sorunlarla yine biz uğraşıyoruz. Ben anlamadım bu işi. Kartı satan vatandaşa sordunuz mu, niye böyle oldu diye? Gps de hata olduğu belli çünkü kartın içinde sadece tr haritası yüklü almanyada göstermesi imkansız gibi bir şey elm ile bağlanıp bakılacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20232 yıl Yazar comment_513901 İçinde sadece türkiye haritası yok avrupa haritası var yoksa göstermez almanyayı Çünkü diğer arkadaşın haritasını yükledim onda sadece türkiye vardı arça boş bir yerde görünüyor onda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20232 yıl comment_513902 Yukarıda yazdığım gibi önce BCM ve APIM'i orijinal konfigurasyonuna geri getirin ve hata kodlarına bakın. Ayarlardan kaynaklı bir hata olabilir. O da değilse GPS modülü arızalıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20232 yıl Yazar comment_513909 Verdiğiniz değerli bilgiler için herkese çok teşekkür ederim aracın gps modülünü değiştirdim. Konum,saat ve tarih düzeldi. Sorun gps modülünden kaynaklanıyormuş. Daha önce modülü değiştim ama modülün sonundaki harfler değişik olduğu için uyum sağlamıyormuş aynı kodu buldum değiştim düzeldi herşey Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20232 yıl comment_513911 1 saat önce, Abdurrazak Günay yazdı: Daha önce modülü değiştim ama modülün sonundaki harfler değişik olduğu için uyum sağlamıyormuş En başından bunu söyleseydiniz daha kolay olurdu sanki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20232 yıl Yazar comment_513913 Satan arkadaş bunlar uyuyor birbirine diyince benim DC sonu bana gelen BC idi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın