Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20233 yıl comment_510491 Beyler Selam , aracımın bijonları hep şişmiş zor sökülüyor komple 20 adetini de değiştirmek istiyorum , nette satılıyor ancak satılanlr kalite olarak iyi değil gibi paslanma yapıyor 2-3 ay içinde orjinalleride çok pahalı tavsiyeiz nedir bu konuda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20233 yıl comment_510503 17 saat önce, Can.B yazdı: Beyler Selam , aracımın bijonları hep şişmiş zor sökülüyor komple 20 adetini de değiştirmek istiyorum , nette satılıyor ancak satılanlr kalite olarak iyi değil gibi paslanma yapıyor 2-3 ay içinde orjinalleride çok pahalı tavsiyeiz nedir bu konuda ? https://www.n11.com/urun/ford-c-max-b-max-bijon-somunu-n11337-7807059?magaza=dkmotors Ben C-Max aracıma bunlardan 20 adet alıp takmıştım. Yaklaşık 1,5 yıl kullandım. 6 şubatta araç pert oldu ve o zamana kadar sorun çıkarmadı. Paslanma olmadı. Eğer söküp takarken dikkat edilirse sorun olmayacaktır. Özellikle havalı tabancayla sökülüp takılmamalı. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20233 yıl comment_510504 merhaba bende 2 takım olması lazım biri eski aracımdan (focus 3) diğeri de yeni jant aldım onlar var cms olması lazım bi bakayım dönüş yaparım isterseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20233 yıl comment_510510 Bizim araçlardaki somunlar aslında normal paslanan somunların kaplamalı hali. Tabanca ile takıla söküle zaman içinde kaplamaları soyulduğu için şişiyor sanıyoruz. Ben sanayide herhangi bir yedek parça dükkanından kaplamasız alıp, lastikçide komple değiştirtmiştim. Aracı satana kadar 2 yıl sorunsuz kullanmıştım. Sadece satın alırken 3 kuruş fazla verin, paslanmaz olanı alın derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20233 yıl comment_510511 sasmazdan aldiklarim kisa surede paslanmisti. @ER-OL Otomotivdan aldiklarimla sattim arabayi satana kadar da bir sorun cikmadi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20233 yıl Yazar comment_511047 https://www.n11.com/urun/ford-c-max-b-max-bijon-somunu-n11337-7807059?magaza=dkmotors bu linktekini aldım 1 haftada kenarlardan paslandı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20233 yıl comment_511048 2 saat önce, Can.B yazdı: https://www.n11.com/urun/ford-c-max-b-max-bijon-somunu-n11337-7807059?magaza=dkmotors bu linktekini aldım 1 haftada kenarlardan paslandı Çok ilginç. Bir haftada nasıl paslanabilir ki. Takarken çok mu hırpalamışlar acaba? Ben de N11 den ama başka bir satıcıdan almıştım. C-Max aracım için. Alınış tarihi yazmakta. 6 şubata kadar hiç paslanma yoktu. 20 li paketti aldığım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20233 yıl comment_511049 1 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Çok ilginç. Bir haftada nasıl paslanabilir ki. Takarken çok mu hırpalamışlar acaba? Ben de N11 den ama başka bir satıcıdan almıştım. C-Max aracım için. Alınış tarihi yazmakta. 6 şubata kadar hiç paslanma yoktu. 20 li paketti aldığım. Darbeli makina ister istemez zarar veriyor sokup takarken hocam. malzeme kalitesiz olunca sonuc bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20233 yıl comment_511050 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: Darbeli makina ister istemez zarar veriyor sokup takarken hocam. malzeme kalitesiz olunca sonuc bu. Evet haklısın. Ben kendim bijon anahtarı ile söküp takmıştım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın