Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506103 Ford focus 3 MCA (makyaj) uyumlu android multimedya navigasyon cihazı aracın tüm fonksiyonlarını desteklemektedir. Otomatik park, araç ayarları ve orijinal ekran olan tüm özellikler aktiftir. Sipariş ve detaylı bilgi için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir. Haziran 24, 20197 yıl EMR Garage tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl Yazar comment_506105 Ford focus 3 MCA (makyaj) uyumlu android multimedya navigasyon cihazı aracın tüm fonksiyonlarını desteklemektedir. Otomatik park, araç ayarları ve orijinal ekran olan tüm özellikler aktiftir. Sipariş ve detaylı bilgi için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506109 Başlık ve içeriği doğru şekilde düzelttim, Focus 4 dediğimiz araç yeni kasa oluyor, bunlar Mk3 Mca ? Karışıklık olmasın kafalarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506110 55 dakika önce, Olcay Sert yazdı: cihaz guzelmis İçinde o kadar güzel görünmüyor ama bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506111 4 dakika önce, H. Cenk yazdı: İçinde o kadar güzel görünmüyor ama bence. bende focus varken bunlardan cinden getirtmeyi dusunmustum, sonrasinda @Necati Ustundağ abi benim yerime kobay olmustu ? o siralar park sensoru ve bluetoth baglantisindan sikayetci olup orjinal donus yapmisti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl Yazar comment_506112 İmkanı olan arkadaşlarımızı mağazamıza bekleriz. Cihazı çalışır halde inceleyebilirsiniz. Cihazla ilgili herhangi bir uyumsuzluk ve problem yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506113 53 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bende focus varken bunlardan cinden getirtmeyi dusunmustum, sonrasinda @Necati Ustundağ abi benim yerime kobay olmustu ? o siralar park sensoru ve bluetoth baglantisindan sikayetci olup orjinal donus yapmisti Ben navimexi taktırırken, geri görüş kamera braket, PX3 işlemci , android sürüm falan deyince eleman abi dur bir de tesla ar deyip birini çağırdı 10 dk sonra eleman geldi baktım. İçerideki duruşunu çok beğenmedim. Bu daha ucuz idi ama navimex gene bana en optimum geldiydi. Haziran 24, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506115 18 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Başlık ve içeriği doğru şekilde düzelttim, Focus 4 dediğimiz araç yeni kasa oluyor, bunlar Mk3 Mca ? Karışıklık olmasın kafalarda. Benimde mesaj uçmuş ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20197 yıl comment_506116 32 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Benimde mesaj uçmuş ? Geldi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın