Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl Yazar comment_505889 37 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Turbonun borularının dahilinde olan sensörle beraber geliyor. Nasıl bir montaj bu? Ne yaptıkları konusunda net bir bilgim yok. Turboya giren iki boruyu değiştirdiler. İşçilik dahil 1200 tl. Değişmeden önceki halilinin fotoğrafını paylaşıyorum. Umarım fotoğrafı doğru yükleyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl comment_505936 17 saat önce, Semih T. yazdı: Ne yaptıkları konusunda net bir bilgim yok. Turboya giren iki boruyu değiştirdiler. İşçilik dahil 1200 tl. Değişmeden önceki halilinin fotoğrafını paylaşıyorum. Umarım fotoğrafı doğru yükleyebilirim. Üstten kaput içi genleşme kabının o kısmının fotosu var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20197 yıl Yazar comment_505948 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Üstten kaput içi genleşme kabının o kısmının fotosu var mı? Maalesef yok Servet Bey. Araç şuan serviste motor üst kapağı sökülmüş halde bekliyor. Genleşme kabı ve hortumları geri çağırma işleminde değişmişti. Önceki halinden farklı olmuştu. Siz turboya giren boruların genleşme kabı hortumlarıyla ve sensörüyle birlikte değiştiğini mi söylüyorsunuz? Tam olarak anlayamadım. Aklıma takılan bir başka konu da şu. Geri çağırma işleminde genleşme kabı, su seviye sensörü, hortumlar, termostat vs değişiyor diye biliyorum. Ama servisin bana vermiş olduğu değişim dökümanında termostat yer almıyor. Neden değişmediler? Haziran 21, 20197 yıl Semih T. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın