Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus alacağım, fiyat araştırıyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu hafta için nasipse yeni focusa geçiş yapıcam acaba nisan fiyatlarını açıklanmasını bekliyimmi,kötü bi süprizle karşılaşırmıyımki?

• Yanıt 75
  • Görüntüleme 11,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dediğim gibi kesin fiyat alıyorum ben...sen sor herkese kafanda netleştir rakamı en son bana dön...yakodan alırsın telefonumu elimden geleni yaparım ama hepsi full alıcaksın bumudur budur eksik almaaa

• Yılmaz Tunç
    Yılmaz Tunç

Hayırlı olsun diyerek başlayayım bende. Benim aldığım fiyatta Ford Sadık müşteri indirimi 1500TL. Siz bin tl demişsiniz. Belki ÖTV den dolayıdır. Bir sorun tekrar. En son 4K TDCI Tit+Oto P

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Azcık bekle canım Tutuştular reklam vermeye başladılar Bakalım nolcak Titanium düşünüyorsan bekle birde

Yanıtlama zamanı:

Bu hafta için nasipse yeni focusa geçiş yapıcam acaba nisan fiyatlarını açıklanmasını bekliyimmi,kötü bi süprizle karşılaşırmıyımki?

Alper öncelikle satışın hayırlı olsun...şimdi de kısmet olursa yeni araba alışın iyi fiyattan olsun.....piyasa durgun ama birşey demek zor....

Yanıtlama zamanı:

Azcık bekle canım :hıh: Tutuştular reklam vermeye başladılar :D Bakalım nolcak

Titanium düşünüyorsan bekle birde

Yanıtlama zamanı:

Alper abi bekle bence. Nisan da kötü süpriz gelirse Mayısta düzeltirler. :hıh: Piyasa durgunlaştı diye her marka kampanyaya felan başladı. Sanıyorum artık Ford'da bir güzellik yapar. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün bayi ile görüştüm satışlar çok iyiymiş peynir ekmek gibi gidiyormuş sözüm ona :hıh: fiyat aldım ama hiç tatmin etmedi beni,bu arada korku politikası uygulamaya çalıştı bayi,nisanda gelcek hiçbir yenilik yokmuş ve mayıstada şehir içi güvenlik sistemi kalkcakmıymış yada opsiyonel mi sunulcakmış falan fistan bişeyler dedi ama inandırıcı gelmedi açıkcası.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Alper öncelikle satışın hayırlı olsun...şimdi de kısmet olursa yeni araba alışın iyi fiyattan olsun.....piyasa durgun ama birşey demek zor....

Teşekkürler Bekir abi,bakalım artık öyle böyle nisan fiyatı bekliycem öyle gözüküyor.Bu arada türkiyede sunrooflu araç hiç yokmuş nasıl iş bu anlamadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Alper abi bekle bence. Nisan da kötü süpriz gelirse Mayısta düzeltirler. :hıh: Piyasa durgunlaştı diye her marka kampanyaya felan başladı. Sanıyorum artık Ford'da bir güzellik yapar. :D

Nisana kadar bekliycem de,mayısa kalmaya hiç niyetim yok, nasipsiz kazık bile yenmez diye düşünüyorum görecez artık :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Azcık bekle canım :hıh: Tutuştular reklam vermeye başladılar :D Bakalım nolcak

Titanium düşünüyorsan bekle birde

Titanyum düşünüyorumda bayii hiç ışık vermedi şu gelcek bu gelcek diye,sonbahara falan sony gelir diyor aslı varsa,gerçi benim izlenimim arabayı bugün satmanın derdinde bayi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yine bayii elinde olmayınca herzamanki gibi yazmış......

Bana otosanın stoğu falan dedi ama aslı yoktur bencede.
Yanıtlama zamanı:

yarin bende burdan sorayım bakalım......şimdi birde ellerinde ne renk kaldıysa ... fabrika sadece bu renk üretiyor deyip iyice uçarlar.....

Yanıtlama zamanı:

Titanyum düşünüyorumda bayii hiç ışık vermedi şu gelcek bu gelcek diye,sonbahara falan sony gelir diyor aslı varsa,gerçi benim izlenimim arabayı bugün satmanın derdinde bayi.

Orası öyle tabi..Ben sanmıyorumki şuandan çok pahalı olsun çünkü satışlar düşük yani rakamlardan belli..Ocak, Şubat öyleydi Mart da çok farklı değildir çünkü aynı fiyatdan devam ettiler..Acelen yoksa bi şansını dene derim.. 55 bin TL dizel Tit hb alan arkadaşlarımız var forumdan....Aldığın fiyat nedir ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Orası öyle tabi..Ben sanmıyorumki şuandan çok pahalı olsun çünkü satışlar düşük yani rakamlardan belli..Ocak, Şubat öyleydi Mart da çok farklı değildir çünkü aynı fiyatdan devam ettiler..Acelen yoksa bi şansını dene derim.. 55 bin TL dizel Tit hb alan arkadaşlarımız var forumdan....Aldığın fiyat nedir ?

Benim aldığım fiyat titanium(hb)+oto park ve siyah renk dizel için 42 bin tl ,(ötv muaf)alacam ama dediğim gibi nerdeyse bayii hiç inmedi eski focus kullanıcı indirimi oldğu halde durum bu.

Yanıtlama zamanı:

Benim aldığım fiyat titanium(hb)+oto park ve siyah renk dizel için 42 bin tl ,(ötv muaf)alacam ama dediğim gibi nerdeyse bayii hiç inmedi eski focus kullanıcı indirimi oldğu halde durum bu.

Alperen abi pazarlığı yaptır sonra ötv muaf de. Zaten ucuz diye inmiyorlar. :hıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.