Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 fan problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Birde el freni çekik hareket edince araç uyarı veriyor mu bilen var mı?

Vermiyor dün istemden de olsa test ettik :) arka teker sürüklenerek gitmeye çalışıyor

• Yanıt 36
  • Görüntüleme 14,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğru diyorsun... Birbirini kazıklamayı seven bir milletiz. Hal böyle olunca her alış-verişte bir bit yeniği arama davranışı yer etmiş. Bir şey de çıkınca "tamam işte kazıkladılar beni, amma ena

• sen önce bir resime sahip ol sahtekar 6 aydır yüzsüzlük yapıyon.....

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Forumdaki araçların kaçı dizel, kaçı benzinli.? Hem fan niye çalışmasın ki? Megane HB lerde klimada açılınca dışarıda acayip bir gürültü olurdu. Duyan durup bakardı o derece. çok fazla dinlemeyin

Yanıtlama zamanı:

Evet sanirim ilk kez bunu yapti beni de biraz korkuttu acikcasi. Son 1 aydir istemesemde arabayi sık sık yogun trafikte ve kısa mesafelerde kullandim saniyorum bu yuzden.

Ama sunuda soylemeliyim 5000 km. sonrasi aracimi tamamen keyif odakli kullaniyorum. Iyikide laf dinleyip farlari degistirdim arabayi geceleri surmek icin can atiyorum. Ekranlarin degisimi + farlar sonrasi aracimdan aldigim keyif ikiye katlandi km. yukseldikce aracin verimi de artti sanki, inanin suanda ne yakmis ne yakmamis umrumda degil bana verdigi keyif gercekten harika.

Geçmiş olsun okuyunca bir anda tedirgin olmuştum, neyseki geçlik için atmış olduğu bir adımmış :)

• 5 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aracimin fanının  bir kez çalıştığını duydum normal midir sizce ?

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı:

Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aracimin fanının  bir kez çalıştığını duydum normal midir sizce ?

Motor kapalıyken 1 kez duydunuz, normal hiç de duymayabilirdiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Motor kapalıyken veya rolantideyken çalışmıyor mu duymam gerekmiyor mu bilmediğimden soruyorum. 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı:

Motor kapalıyken veya rolantideyken çalışmıyor mu duymam gerekmiyor mu bilmediğimden soruyorum. 

Hayır hocam, sadece motor buna gerek duyduğunda çalışıyor.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu tekrar hortlatmak isterim ama konuyla ilgili başka bir sorum olacak ? 

Benim de son zamanlarda kontağı kapatınca fan çalışmaya devam ediyor. (ki bir problem var mıdır yoksa çalışması gerektiği için mi çalışıyor henüz tespit aşamasındayım)

Fan çalışırken aküden besleniyor, peki koruma devresi vardır di mi? Fan çalışa çalışa aküyü yemiyordur umarım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.