Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201213 yıl comment_139163 Birde el freni çekik hareket edince araç uyarı veriyor mu bilen var mı? Vermiyor dün istemden de olsa test ettik arka teker sürüklenerek gitmeye çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201213 yıl comment_139164 Evet sanirim ilk kez bunu yapti beni de biraz korkuttu acikcasi. Son 1 aydir istemesemde arabayi sık sık yogun trafikte ve kısa mesafelerde kullandim saniyorum bu yuzden. Ama sunuda soylemeliyim 5000 km. sonrasi aracimi tamamen keyif odakli kullaniyorum. Iyikide laf dinleyip farlari degistirdim arabayi geceleri surmek icin can atiyorum. Ekranlarin degisimi + farlar sonrasi aracimdan aldigim keyif ikiye katlandi km. yukseldikce aracin verimi de artti sanki, inanin suanda ne yakmis ne yakmamis umrumda degil bana verdigi keyif gercekten harika. Geçmiş olsun okuyunca bir anda tedirgin olmuştum, neyseki geçlik için atmış olduğu bir adımmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470611 Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aracimin fanının bir kez çalıştığını duydum normal midir sizce ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470613 8 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı: Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aracimin fanının bir kez çalıştığını duydum normal midir sizce ? Motor kapalıyken 1 kez duydunuz, normal hiç de duymayabilirdiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470614 Motor kapalıyken veya rolantideyken çalışmıyor mu duymam gerekmiyor mu bilmediğimden soruyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470615 1 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı: Motor kapalıyken veya rolantideyken çalışmıyor mu duymam gerekmiyor mu bilmediğimden soruyorum. Hayır hocam, sadece motor buna gerek duyduğunda çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20197 yıl comment_505653 Konuyu tekrar hortlatmak isterim ama konuyla ilgili başka bir sorum olacak ? Benim de son zamanlarda kontağı kapatınca fan çalışmaya devam ediyor. (ki bir problem var mıdır yoksa çalışması gerektiği için mi çalışıyor henüz tespit aşamasındayım) Fan çalışırken aküden besleniyor, peki koruma devresi vardır di mi? Fan çalışa çalışa aküyü yemiyordur umarım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın