Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504951 1 saat önce, Erkan C yazdı: Dediğiniz ses böyle bir ses sanırım. Bunun maliyeti ne olur? Direksiyon kutusu tamiratının riskleri var mıdır? Bir de Ankara civarında kutu tamiratı için usta tavsiyesi verebilir misiniz? Evet, maalesef bahsettiğim ses bu. Bozuk yollarda arabadan soğuyorum resmen. Açıkçası tamirat ile ilgili risk var mıdır bilmiyorum. Forumda direksiyon kutusu 2 sefer sıfırı ile değişen ama belli bir süre sonra aynı sorunu tekrar yaşayan arkadaşlar var. Kutu tamiratı için İstanbul'da birkaç yerle görüştüm yaklaşık 1000 tl tamir maliyeti çıkardılar. Servet Bey'in tavsiye etttiği yerlerle görüşürseniz eğer ne dediklerini, hangi işlemleri yapmaları gerektiğini yazarsanız sevinirim. --25 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Erkan C yazdı: Bir de Ankara civarında kutu tamiratı için usta tavsiyesi verebilir misiniz? İnternette az önce araştırma yaparken ''Şen Direksiyon'' diye bir yere denk geldim. Yeri Ankara Etimesgut'ta. Google yorumlarında genel kullanıcı çok memnun bir görüşün isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20197 yıl comment_504976 Bu sesin kaynağı rotlar olabilecei gibi dreksiyon kutusu veya aks başlarındaki boşlukda olabilir. https://m.youtube.com/watch?v=zFbEQJzv_HY Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın