Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20197 yıl comment_502364 Merhaba arkadaşlar.aracimda su eksiltme vardı.kalorifer peteginden kaçırıyordu.once peteği iptal ettirdim.söktürme işi pahalı olunca kendim yapmaya karar verdim.bugün göğüslüğü sökmeden yaptım.ayrica YouTube bir video ekledim. daha isim bitmedi yarın petekçiye gidip petek sipariş edeceğim.gelismeleri yazarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20197 yıl comment_502367 Alpay, emeğin ve cesaretin için tebrikler. Yan bakalit ve boruları kesip çıkarman ciddi cesaret, bunu neden söylüyorum; bakalit yerine bir şekilde oturtulurda borular sıkıntı olabilir. (Sürekli antifirizli sıcak su dolaşacak) Sonucu merakla bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl comment_502377 Sonucu bende merakla bekliyorum.O boruları o daracık yerde nasıl birleştireceksiniz.Kaynak,lehim uzmanı değilim ama zor olacağı kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl Yazar comment_502378 Bugün petekçiye gideceğim.ayrintilari yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl comment_502381 Büyük cesaret, sırf böyle bir sebepten aracını satan adam tanıyorum :)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl comment_502394 elinize emeğinize sağlık işçilik başarılı on numara çözüm ... 11 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Alpay, emeğin ve cesaretin için tebrikler. Yan bakalit ve boruları kesip çıkarman ciddi cesaret, bunu neden söylüyorum; bakalit yerine bir şekilde oturtulurda borular sıkıntı olabilir. (Sürekli antifirizli sıcak su dolaşacak) Sonucu merakla bekliyorum. borular bakalitten daha kolay aliminyum sonuçta yumuşak malzeme çek bük ordaki orjinal borudan 1-1.5 mm büyük bir parmak boğumu bilezik ve lehim iş görür ? 3. resimdede zaten çalışma alanı gayet yeterli hatta araçta kalan boruları dışarı alıp dışarda birleşim yapılıp iç kısımdan borular motor içine gönderilip petek yerine oturtulabilir motor içinde borular lastik bir tıpanın içinde duruyordu yanlış hatırlamıyorsam ... göğüs sökülecek diyen ustalarada selam olsun ? Mayıs 2, 20197 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl Yazar comment_502396 Aynen sizlere katılıyorum arkadaşlar.göğüslük sökümü için 1000 TL isteyen ustalar oldu.en ucuz 600 TL civarı fiyat aldım.onlara kızıp bu işi yapmaya karar verdim.benim yaptığım şekilde olmayacağını söyleyip, göğüslük sökülecek dediler.burada amacım kimseyi kötülemek değil.ama biraz insaf diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20197 yıl Yazar comment_502734 Arkadaşlar peteğin montajını yaptım.petek 250 TL,sıcak su hortumu ile bağladım.sonrasinda motor kısmından kalorifer borularını bağladım.aracı çalıştırdım.şu an sorunsuz kullanıyorum.kaloriferde iyi ısıtıyor. Bir ara radyatör havası nasıl alınır videosunu çekip YouTube yüklemeyi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20197 yıl comment_502740 Ohhh mis işte daha ne olsun arada 5 dk söküp Petek temizliği bile yapılır ? elinize sağlık kesenize bereket ustalara gösterin biraz feyz alsınlar ? hahaha:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl Yazar comment_502764 Teşekkür ederim arkadaşlar.komsunun kötüsü ev sahibi yaparmış, ustanın kötüsü de beni ikinci bir meslek sahibi yapacak ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20197 yıl comment_502998 çok mantıklı yapmışsınız aklımızın bir köşesinde dursun . bizimde başımıza gelebilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Yazar comment_503279 Teşekkürler barış bey.çıkma peteğe 1000 TL istediler.bende böyle bir çözüm yolu buldum.şu an sorunsuz kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20197 yıl comment_507285 Eline sağlık üstad çok başarılı görünüyor aynı sorun benim aracımda da var focus mk 2,5 bugün bir ustayla görüştüm sizin uyguladığınız yöntemden bahsetti tek borulu olduğunda uygulanamıyormuş heralde tam anlamadım ne demek istediğini ben de karar veremedim siz bu uygulamadan sonra sorun yaşadınız mı? Ayrıca benim aracıma da uygulanabilir mi merak ediyorum. Bilgilendirebilirseniz memnun olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20197 yıl Yazar comment_507310 Slm tek borudan ne kastettiginizi anlamadım uygulanabilir diye düşünüyorum.su an hiçbir sorun yaşamadım.su eksiltme de yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın