Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57279 Sen bi dediğimi yap, bakalım ne oluyor Kemerin takılı olsun diyosun ki sol ayağın dengesiz olduğundan zırt diye basıverirsin.. iki ayağımı da raket gibi kullanırım Yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57280 diyosun ki sol ayağın dengesiz olduğundan zırt diye basıverirsin.. iki ayağımı da raket gibi kullanırım Yakup Değil mi ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57281 diyosun ki sol ayağın dengesiz olduğundan zırt diye basıverirsin.. iki ayağımı da raket gibi kullanırım Yakup Yok yok sen bı dene abi , don sonra buraya ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57282 Değil mi ama... aaa fotoğrafım internete düşmüş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57283 Yok yok sen bı dene abi , don sonra buraya ) ya bak dedin şimdi ben her türlü temkinli basıcam o frene... anlayamayacağız sonuç olarak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57286 Alperen trafik te dikkat..arkanda kimse olmasın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57287 Yok trafiğe kapalı alanlarda deneyeceğim.. reklam gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57288 Mart 27, 201214 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57297 Benimkinde var Acil ikaz ışıkları. Bizzat tarafımca denenmiştir. Hem şehir içi güvenlik te hem de acil frenlemede denedim çalışıyor. Ama bi gariplik var galiba araç sadece frenleme sonrası stop ettiğinde çalışıyor bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57298 Benimkinde var Acil ikaz ışıkları. Bizzat tarafımca denenmiştir. Hem şehir içi güvenlik te hem de acil frenlemede denedim çalışıyor. Ama bi gariplik var galiba araç sadece frenleme sonrası stop ettiğinde çalışıyor bende. Aynen öyle, city stop'da böyle işliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57300 Aynen öyle, city stop'da böyle işliyor Anladım bi sıkıntı yok yani. Malum arabayı eşşek niyetine kullanıyorum pek fazla kurcalama fırsatım olmadı şu ana kadar. Bu yönde bir sorum olacak sana patron. Benim aracımda acaba direksiyon modları var mıdır? (comfort-sport gibi) yol bilgisayarından baktım bulamadım da. Merak ettim varsa nerdedir acep??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57305 Bir de sol ayak ile frene basmayı deneyin aman ha, sakın.!!! düşük hızlarda dahi kafanızı cama çarpabilirsiniz. yok illa da deneyeceğim derseniz araçta başka kimse olmadan deneyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57307 Sen bi dediğimi yap, bakalım ne oluyor Kemerin takılı olsun aman ha, sakın.!!! düşük hızlarda dahi kafanızı cama çarpabilirsiniz. yok illa da deneyeceğim derseniz araçta başka kimse olmadan deneyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57314 Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum, gözlerim yaşardı.. önlem üzerine önlem, tavsiye üzerine tavsiye.. Merak etmeyin denemeyeceğim, sordum soruşturdum, sağolsun birkaç deneyen çıkmış, tecrübelerini aktardılar, denemiş kadar oldum Yakup, az daha kompileye(!) kurban gidecektim sayende.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın