Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

f 2 tit 2011 yakıtından bıktım yardım edin çözelim şunu

Featured Replies

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 12,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ercan palabıyık
    ercan palabıyık

arkadaslar herkese merhaba bugun inci akü 80 amper akü aldım tamda sığıdı yerine vede takmak isteyen arkadaslar olursa tabi akü sonrası yorumlar 1 araca 2.0 gibi gitmeye basladı 1 viteste 30 la g

• Elbette araba beni götürdü.. Ogün bu focus3 lerdeki hız limitleyici son derece faydalı bir alet. Cruise controlle falan giderken fakında olmadan hızlanabiliyorsun ama bunda o hızı tam gaz yapmadı

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Valla abicim harika bir değer. 90 a sabitlettirmiyorlar ki ama bu memlekette ya önünde 70 le giderler ya arkana 160 la dayanırlar. 90 la 100 arasında yol bilgisayarı verisine göre 0,2 lt yakıt fa

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaslar herkese merhaba bugun inci akü 80 amper akü aldım tamda sığıdı yerine vede takmak isteyen arkadaslar olursa tabi akü sonrası yorumlar

1 araca 2.0 gibi gitmeye basladı 1 viteste 30 la giderken 2 ye normal atınca bazen pati çekiyo

2 yakıs duruma baktım hemen 5.7 6.2 arası geinmeye basladı aracatan evk almaya basladım sonrası

3 eve geldim 8.5 yine cıktı bu araba

4 artık mazot alınca 10 litre mazota 135 km yerine 215 km veriyor şimdi mutluyum 15000 bakım geldiğinde ozaman gerçeğini yakar diyorlar onada bakıcaz artık

herkese cok teşekkür ederim ilgilenen yorum yapan bilgi paylasan arkadaslara

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

E hadi geçmiş olsun :)

Survivordan sonra gelmeyeceksin yani :)

survivor bitince gelicem söz haziran gibi :nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamamdır o zaman stickerını ayırdım seninde :nazar:

sağolasın :nazar:

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaslar son bir deneme daha yaptım arabanın tesisat artı ve eksi kablolarını cıkardım ve yola cktım 80 amper akü ile şehir içi yakısı 1/100 km de 4.9 litre bu nedir abicim ya tesistınmı var derdin var :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok abi ayar oldum zaten dün indash taktım arabaya müzik ses sistemlerinden bakarsın bide alt yapı için daha kalın iyi kablolar cektim o araba yanasa ruhsatı hediye edicem okadar garanti sana :)))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.