Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499539 S.a arkadaşlar ön konsoldaki gri plastik parçaları sökmek istiyorum ama beceremedim. Klima düğmelerinin olduğu parçayı sökmekle başladım ama yanlış yerdenmi başladım bilemiyorum yardımcı olan olursa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499546 8 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: S.a arkadaşlar ön konsoldaki gri plastik parçaları sökmek istiyorum ama beceremedim. Klima düğmelerinin olduğu parçayı sökmekle başladım ama yanlış yerdenmi başladım bilemiyorum yardımcı olan olursa sevinirim. Kalorifer hız ayar düğmesi var en soldaki. Onun yanındaki kapağı da sökmeniz lazım. Düğmenin hemen yanında vida var klima panelini tutan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl Yazar comment_499551 46 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Kalorifer hız ayar düğmesi var en soldaki. Onun yanındaki kapağı da sökmeniz lazım. Düğmenin hemen yanında vida var klima panelini tutan. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499554 Bunun videosu var youtube'ta. Ordan bakabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın