Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20197 yıl comment_494906 Iyi akşamlar arkadaşlar. Benim aracımın rot ve balans ayarlarını yeni yaptırmama rağmen ortalama 100 km/h geçtikten sonra yoldaki asfalttanmıdır yoksa kış lastiğindenmidir anlamadığım bir titreşim oluyo. Çok az da olsa bu titreşim kafayı oraya taktığım için beni çok rahatsız ediyo. Direksiyonumda hiç titreşim yok diyen varmı yoksa benmi evham yapıyorum. Sıfır titreşim mümkünmü aceba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20197 yıl comment_494916 Rot balans ayarini yaptirdikdan sonra gitmiyorsa baska bi yerde sorun vardir.ben 180km de dahi titresim hissetmedim.muhtemelen baska bir sorun var.yaptiran yerden eminseniz tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20197 yıl comment_494918 Lastiklerin balanssızlığı ve jantların çarpıklığı ile alakalı. Ön düzenden de oluyor. Frene basınca titriyorsa da ön disklerden demektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20197 yıl comment_494947 Jant yamulmuştur, lastik balon yapmışır, balansı yapan ne yatığını bilmiyordur. Olasılıklar bunlar... Titreşimsiz direksiyon elbette mümkün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20197 yıl comment_494975 02.02.2019 - 21:36 tarihinde, Doğan Kestel yazdı: Iyi akşamlar arkadaşlar. Benim aracımın rot ve balans ayarlarını yeni yaptırmama rağmen ortalama 100 km/h geçtikten sonra yoldaki asfalttanmıdır yoksa kış lastiğindenmidir anlamadığım bir titreşim oluyo. Çok az da olsa bu titreşim kafayı oraya taktığım için beni çok rahatsız ediyo. Direksiyonumda hiç titreşim yok diyen varmı yoksa benmi evham yapıyorum. Sıfır titreşim mümkünmü aceba? sıfır titreşim mümkün titreşim olmamması için direk yüklü balans yapan makineler var onlarda yaptırın ... önce lastiğin havasını kontrol ediyor makine daha sonra üzerindeki taş vs temizliği yapılıyor ondan sonra önce yavaş daha hızlı çevirerek lastiğe yolda gidermiş gibi yük uyguluyor kurşun ağırlık değeri ve noktası gösteriyor ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495209 02.02.2019 - 21:36 tarihinde, Doğan Kestel yazdı: Iyi akşamlar arkadaşlar. Benim aracımın rot ve balans ayarlarını yeni yaptırmama rağmen ortalama 100 km/h geçtikten sonra yoldaki asfalttanmıdır yoksa kış lastiğindenmidir anlamadığım bir titreşim oluyo. Çok az da olsa bu titreşim kafayı oraya taktığım için beni çok rahatsız ediyo. Direksiyonumda hiç titreşim yok diyen varmı yoksa benmi evham yapıyorum. Sıfır titreşim mümkünmü aceba? Aynı sıkıntı bende de vardı. ön sağ lastik kontrol edildiğinde tel atmış ondna 110 km gelince titreme yapıyordu lastik değiştim düzeldi. lastiklerinize baktırmayı öneririm Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın