Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494427 2012 tit x aracımın arka iç lambaları kızım bazen açık bırakıyor araçtan inip giderken kilitleyince anlıyorum ki hepsi kapanıyor sadece acik olan açık kalıyor bunun komple kapatma yolu yok mu acaba sinir bozucu bi olay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494431 C max iç aydınlatma kombinasyonları gerçekten çok gıcık,haklısın.Benim de ilk aldığım da aynı şey başıma gelmişti.Zar zor arka ışığı otomatiğe almıştık.Bazen şöför tarafında ki düğmeyi açıyorum sonra normale döndürmek bile çok zor olabiliyor.Teoride anlatmak zor pratikte yapmak lazım.Düğmeleri açıp kapatarak otomatiğe bağlayabilirsiniz.Yani deneme yanılma yöntemi ile.Pratik yapmadan biri anlatabilir diye umuyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494452 C-max varken benim de hep başımı ağrıtan bir konuydu. Kitapçığı dikkatli okuyun, orda yazıyordu. Şoför tarafındaki düğmedeki ışıklara göre ayarlanıyor otomatiğe bağlama. Ama gerçekten kötü tasarlanmış bir sistem. Sanırım sonradan kapı işareti gibi bir şey konarak biraz daha kolay hatırlanır yapıldı. Ocak 28, 20197 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494453 Ben kızıma yasakladım arka tarafın ışığını açmayı ve sorunu çözdüm.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20197 yıl comment_498046 Araç bir müddet sonra otomatik olarak hepsini kapatıyor.Arka ışık sürekli açık kalmıyor yani.Yolcu tarafı ve sürücü tarafı ışıkları için de geçerli bu durum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın