Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493392 Selamun aleyküm arkadaşlar focus 3 ün dış far camını sökmem gerekiyor nasıl söküldüğünü bilen varmı acaba --0 dakika sonra eklendi-- Tırnaklar var ama onu tutan civata felan varmı bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493394 Far camı tırnakların harici yapıştırmadır, profesyonel bir işçilik harici açılmasını tavsiye etmem... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl Yazar comment_493395 En son bi ustaya götürücem ama kendim yapabilirim diye düşündüm nette.yapanlar var ama focus 3 için bulamadım büyük ihtimal tırnakları tutan plastiğin kısmını biraz eritmek gerekiyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493413 5 saat önce, Anıl Sönmez yazdı: En son bi ustaya götürücem ama kendim yapabilirim diye düşündüm nette.yapanlar var ama focus 3 için bulamadım büyük ihtimal tırnakları tutan plastiğin kısmını biraz eritmek gerekiyo hayır, kasa ile cam arasındaki tüm hat boyunca olan yapıştırıcıyı ısıtarak yumuşatmanız lazım, buda en iyi fırında yapılıyor. kolay bir iş değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493426 Farı sığacağı büyüklükte bir karton kutuya koyuyorsunuz, kartona da saç kurutma makinesinin ağzı girecek kadar delik açıyorsunuz 10 dakika ısıtıp, cam ile siyah gövde arasındaki far yapıştırıcısının yumuşayıp macun kıvamına gelmesini sağlıyorsunuz. Takarken de saç kurutma değil de ısı tabancası lazım. Kolay gelsin Ocak 17, 20197 yıl Alper Sakallı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493513 17 saat önce, Ozan Kar yazdı: fırın Fırın derken? Bildiğimiz fırından mı bahsediyorsun. Gerçekten riskli bir iş. Yapma gayreti içerisindeki herkese başarılar dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493514 Isı tabancası yardımı ile farı ısıtıp yapışkanı yumuşayınca ayırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493530 6 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bildiğimiz fırından mı bahsediyorsun. Gerçekten riskli bir iş. evet. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın