Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20187 yıl comment_491624 Merhaba arkadaşlar, İnternetten aldığım bir branda sayesinde farlarım çizildi. sanayide pasta cilacılarda sildirdim fakat çiziklerin derin olduğunu farların değişmesini söylediler. far orjinal ve yan sanayii far fiyatları çok değişken. far camı değişme yapılıyormu acaba. kaskodan yaptırsam sonraki kaskoda fiyat artışı ne olur. nasıl uygun bir şekilde çözebilirim. Titanium powershift kontağa basınca marş hemen almıyor bazı sitelerde büyük sorun yaratbileceğnden bahsediliyor. daha önce aynı sorun yaşayan varmı acaba. Aralık 29, 20187 yıl Berkan Şen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20187 yıl comment_491625 http://www.detailturkey.net/konu/ali-dayidan-far-temizligi-zimpara-ve-polisaj-uygulamasi.28358/ Far için bu konuya bi göz atabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20187 yıl comment_491627 Bir saat önce, Berkan Şen yazdı: Merhaba arkadaşlar, İnternetten aldığım bir branda sayesinde farlarım çizildi. sanayide pasta cilacılarda sildirdim fakat çiziklerin derin olduğunu farların değişmesini söylediler. far orjinal ve yan sanayii far fiyatları çok değişken. far camı değişme yapılıyormu acaba. kaskodan yaptırsam sonraki kaskoda fiyat artışı ne olur. nasıl uygun bir şekilde çözebilirim. Titanium powershift kontağa basınca marş hemen almıyor bazı sitelerde büyük sorun yaratbileceğnden bahsediliyor. daha önce aynı sorun yaşayan varmı acaba. Far camı tek başına satılmadığı sürece değiştirilmez, kasko dışında yaptırırsınız çıkmacılardan vs vs. Marş için konularımız mevcut, geç alması hangi şartlarda olduğuna bağlı şekilde normal olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20187 yıl comment_491641 Far cilası ile cilalayınca çizikler görünmez hale gelir. Meguiarsın far cilasını öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20187 yıl comment_491663 Uv ıșınlarına dayanıklı bir vernik attırmak farınızı kurtaracaktır. Tırnağa takılacak kadar derin çizikler varsa önce bunları epoxy recine doldurup, kuruduktan sonra yuzeyi eşitlemek için zımparalamak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20187 yıl comment_491664 10 saat önce, Berkan Şen yazdı: Merhaba arkadaşlar, İnternetten aldığım bir branda sayesinde farlarım çizildi. sanayide pasta cilacılarda sildirdim fakat çiziklerin derin olduğunu farların değişmesini söylediler. far orjinal ve yan sanayii far fiyatları çok değişken. far camı değişme yapılıyormu acaba. kaskodan yaptırsam sonraki kaskoda fiyat artışı ne olur. nasıl uygun bir şekilde çözebilirim. Titanium powershift kontağa basınca marş hemen almıyor bazı sitelerde büyük sorun yaratbileceğnden bahsediliyor. daha önce aynı sorun yaşayan varmı acaba. Nasıl bir branda çizdi onu merak ettim. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20197 yıl Yazar comment_491973 29.12.2018 - 20:47 tarihinde, Mustafa Kızıltan yazdı: Nasıl bir branda çizdi onu merak ettim. ? Ekteki branda cok derin çizikler oluşturdu. aldığım satıcı ile irtibata geçtim fordun kronik sorunu olduğunu söyledi. kaçtane araca zarar verdiyse halende satışta. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın