Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus III boya değeri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu durumda ne yapıyım ben sineye çekip kullanıyım mı yoksa uğraşıyım mı vatandaşlarla ?

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 21,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

çok istedim fabrikadan boyasız versinler, ikinci elde araç boyanmış diye değer kaybediyor dedim ama nafile, gene boyamışlar... Bu boya salantısından halkımızın kurtulması lazım. Boyalı araçtan za

• Bence başka bir otokoçta araba alacakmış gibi bu arabayı takasa vereceğinizi söyleyip ekspertiz yapmalarını sağlayın. Eğer komple boyalı derlerse o zaman 300 e kadar normalmi değilmi konuşursunuz..

• Erk Atakan Köroğlu
    Erk Atakan Köroğlu

@Hakan H. Abi zaten araştırmalarıma göre seninde dediğin gibi yüksek çıkıyormuş.Ama degerler eşit çıkıyorsa problem yapma dediler.Yarın gidiyorum satış için.Daha öncesinde iyi bir kaportacıya gösterec

Yanıtlama zamanı:

Bence tam ölçümü yaptırın iyi bi ustayada götürün duruma göre servise geribildirimde bulunun

Yanıtlama zamanı:

Boya aktı deyince garantiye girer diye düşündüm

Garantiye giriyor zaten isterseniz düzeltelim dediler ben istemedim, düzeltirken hepten ..k ederler neme lazım.

Yanıtlama zamanı:

Bu durumda ne yapıyım ben sineye çekip kullanıyım mı yoksa uğraşıyım mı vatandaşlarla ?

Boya kalitesi ile ilgili özel bir sorun yaşamazsınız ancak ikinci elde satarken kontrol eden her galerici veya bilinçli alıcı "bunda boya var" diyecektir.

Bu nedenle önce özelden ölçümlerinizi alın, elinizdeki verilerle Otokoç'a başvurun, onların da ölçüm yapmasını sağlayın, eğer değerler örtüşüyor ise nedenini izah etmelerini isteyin, tabii mümkünse yazılı olarak.

Size tatmin edici bir açıklamada bulun(a)mazlarsa "ayıplı mal" olasılığını değerlendirmek lazım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün özel bir yere ölçüm yaptırıp otokoç a gittim. Olayı makul karşıladılar ve kendileri de ölçüm yaptılar.Bu ölçümü Otosan 'a bildireceklerini söylediler. Fakat 300 mikrona kadarki değerlerin normal olduğunu söylediler. (söylediğim gibi benim değerlerim ortalama 200 mikron)

Yanıtlama zamanı:

Bugün özel bir yere ölçüm yaptırıp otokoç a gittim. Olayı makul karşıladılar ve kendileri de ölçüm yaptılar.Bu ölçümü Otosan 'a bildireceklerini söylediler. Fakat 300 mikrona kadarki değerlerin normal olduğunu söylediler. (söylediğim gibi benim değerlerim ortalama 200 mikron)

Bölüm bölüm farklılıklar var mı? yoksa aracın her tarafı 200 mikron civarı mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

170-240 mikron arasında değişiyo.tavan 230-240, çamurluk falan 170-200

Yanıtlama zamanı:

Bence başka bir otokoçta araba alacakmış gibi bu arabayı takasa vereceğinizi söyleyip ekspertiz yapmalarını sağlayın. Eğer komple boyalı derlerse o zaman 300 e kadar normalmi değilmi konuşursunuz.. :)

Yanıtlama zamanı:

Birde şey diyeceğim, standartları kim belirliyor ?

Verilen rakamlar ne derece doğru ? Üretim açıklaması varsa bizimle paylaşın lütfen..

Her marka hatta model farklı olabilir, doğru mu?

Yanıtlama zamanı:

50 mikron diye verilen rakam milimetrenin 100 de 5 i. Gayet tabii boyada bu derecede hatalar olması normaldir. Sonuçta boyadır bu +/- 50 oynar.

ama Cem abinin dediği gibi bu memleketin boya takıntısından kurtulması lazım önce

Yanıtlama zamanı:

Konu önemsenmeyecek bir konu değil, başıma geldiği için biliyorum, Otokoç'a takasa vermek istediğimizde her tarafı 300 mikron çıkan aracı komple boyalı bu nedenle alamayız çünkü satamayız dediler.

Daha önce de yazmıştım.

Bu nedenle satın aldığınız yerden en azından yazılı bir belge bulunması hayatı biraz kolaylaştırır.

Biraz paranoyak düşünürsek belki bir çoğumuzda benzer bir durum da olabilir :)

Yanıtlama zamanı:

Heheheh. Ben her sıfır araba alışımda tek tek tüm parçalarının boya kalınlığını ölçer öyle alırım. Daha bayiiden çıkmadan yapıyorum bunu.. üstelik onların boya ölçme aletleri ile.. Dolayısı ile eğer ileride uğraşmak istemiyorsanız sizde yapın tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

Heheheh. Ben her sıfır araba alışımda tek tek tüm parçalarının boya kalınlığını ölçer öyle alırım. Daha bayiiden çıkmadan yapıyorum bunu.. üstelik onların boya ölçme aletleri ile.. Dolayısı ile eğer ileride uğraşmak istemiyorsanız sizde yapın tavsiye ederim.

Heeee sen şimdi söyle bunu, herkes arabayı aldıktan sonra. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Yoo yeni söylemiyorumki. Daha öncede defalarca yazmıştım. Hatta focusum.com zamanında deli muamelesi yapmıştınız.. :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otokoç a başvuruma gelen cevabı bilgi ve yorumlarınıza arz ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.