Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl comment_329940 Arkadaşlar benimde almak için niyetlendiğim aracın sahibi aracı alırken expertiz yaptırmış.Ben raporu incelerken dikkatimi çekti.Alt taraftaki ibarede "aracın boya kalınlık değerleri fabrikasyon değerleri üzerinde" yazıyor.Şimdi bu ne anlama geliyor tam olarak? Sanki üretimde 2 kat boya yemiş gibi düşündüm ben..Çünkü aracın raporunda orjinal yazıyor gördügünüz üzere.Birisi bana yol gösterebilirmi [emoji4] değerli düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim Atakan fordun boya degeri yüksek nie dersen canli sahidim sifir arabada baktirmistik arkadasa 90-110 felan olmasi gerekirken baya yüksek çıkmisti arabayi göturdugun ustanin ii olmasi lazimki boyami degilmi anlasin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl comment_329946 Forumda sıfır ps focusu alırken çekilmiş boya değerleri vardı ama normaldi fazla değil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330187 @Hakan H. Abi zaten araştırmalarıma göre seninde dediğin gibi yüksek çıkıyormuş.Ama degerler eşit çıkıyorsa problem yapma dediler.Yarın gidiyorum satış için.Daha öncesinde iyi bir kaportacıya göstereceğim.Hayırlısı artık diyorum Forumda sıfır ps focusu alırken çekilmiş boya değerleri vardı ama normaldi fazla değil... Abi özellikle 2012-2013 lerde bu durumla çok karşılaşılıyormuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın