Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus III boya değeri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3fe919f1ea79330d42649351f1d601d2.jpg

Arkadaşlar benimde almak için niyetlendiğim aracın sahibi aracı alırken expertiz yaptırmış.Ben raporu incelerken dikkatimi çekti.Alt taraftaki ibarede "aracın boya kalınlık değerleri fabrikasyon değerleri üzerinde" yazıyor.Şimdi bu ne anlama geliyor tam olarak? Sanki üretimde 2 kat boya yemiş gibi düşündüm ben..Çünkü aracın raporunda orjinal yazıyor gördügünüz üzere.Birisi bana yol gösterebilirmi [emoji4] değerli düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Atakan fordun boya degeri yüksek nie dersen canli sahidim sifir arabada baktirmistik arkadasa 90-110 felan olmasi gerekirken baya yüksek çıkmisti arabayi göturdugun ustanin ii olmasi lazimki boyami degilmi anlasin

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 21,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

çok istedim fabrikadan boyasız versinler, ikinci elde araç boyanmış diye değer kaybediyor dedim ama nafile, gene boyamışlar... Bu boya salantısından halkımızın kurtulması lazım. Boyalı araçtan za

• Bence başka bir otokoçta araba alacakmış gibi bu arabayı takasa vereceğinizi söyleyip ekspertiz yapmalarını sağlayın. Eğer komple boyalı derlerse o zaman 300 e kadar normalmi değilmi konuşursunuz..

• Erk Atakan Köroğlu
    Erk Atakan Köroğlu

@Hakan H. Abi zaten araştırmalarıma göre seninde dediğin gibi yüksek çıkıyormuş.Ama degerler eşit çıkıyorsa problem yapma dediler.Yarın gidiyorum satış için.Daha öncesinde iyi bir kaportacıya gösterec

Yanıtlama zamanı:

Forumda sıfır ps focusu alırken çekilmiş boya değerleri vardı ama normaldi fazla değil...

Yanıtlama zamanı:

@Hakan H. Abi zaten araştırmalarıma göre seninde dediğin gibi yüksek çıkıyormuş.Ama degerler eşit çıkıyorsa problem yapma dediler.Yarın gidiyorum satış için.Daha öncesinde iyi bir kaportacıya göstereceğim.Hayırlısı artık diyorum

Forumda sıfır ps focusu alırken çekilmiş boya değerleri vardı ama normaldi fazla değil...

Abi özellikle 2012-2013 lerde bu durumla çok karşılaşılıyormuş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.