Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201214 yıl Yazar comment_55035 Bu durumda ne yapıyım ben sineye çekip kullanıyım mı yoksa uğraşıyım mı vatandaşlarla ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201214 yıl comment_55036 Bence tam ölçümü yaptırın iyi bi ustayada götürün duruma göre servise geribildirimde bulunun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201214 yıl comment_55037 Boya aktı deyince garantiye girer diye düşündüm Garantiye giriyor zaten isterseniz düzeltelim dediler ben istemedim, düzeltirken hepten ..k ederler neme lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl comment_55123 Bu durumda ne yapıyım ben sineye çekip kullanıyım mı yoksa uğraşıyım mı vatandaşlarla ? Boya kalitesi ile ilgili özel bir sorun yaşamazsınız ancak ikinci elde satarken kontrol eden her galerici veya bilinçli alıcı "bunda boya var" diyecektir. Bu nedenle önce özelden ölçümlerinizi alın, elinizdeki verilerle Otokoç'a başvurun, onların da ölçüm yapmasını sağlayın, eğer değerler örtüşüyor ise nedenini izah etmelerini isteyin, tabii mümkünse yazılı olarak. Size tatmin edici bir açıklamada bulun(a)mazlarsa "ayıplı mal" olasılığını değerlendirmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl Yazar comment_55155 Bugün özel bir yere ölçüm yaptırıp otokoç a gittim. Olayı makul karşıladılar ve kendileri de ölçüm yaptılar.Bu ölçümü Otosan 'a bildireceklerini söylediler. Fakat 300 mikrona kadarki değerlerin normal olduğunu söylediler. (söylediğim gibi benim değerlerim ortalama 200 mikron) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl comment_55158 Bugün özel bir yere ölçüm yaptırıp otokoç a gittim. Olayı makul karşıladılar ve kendileri de ölçüm yaptılar.Bu ölçümü Otosan 'a bildireceklerini söylediler. Fakat 300 mikrona kadarki değerlerin normal olduğunu söylediler. (söylediğim gibi benim değerlerim ortalama 200 mikron) Bölüm bölüm farklılıklar var mı? yoksa aracın her tarafı 200 mikron civarı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl Yazar comment_55168 170-240 mikron arasında değişiyo.tavan 230-240, çamurluk falan 170-200 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201214 yıl comment_55278 Bence başka bir otokoçta araba alacakmış gibi bu arabayı takasa vereceğinizi söyleyip ekspertiz yapmalarını sağlayın. Eğer komple boyalı derlerse o zaman 300 e kadar normalmi değilmi konuşursunuz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55493 Birde şey diyeceğim, standartları kim belirliyor ? Verilen rakamlar ne derece doğru ? Üretim açıklaması varsa bizimle paylaşın lütfen.. Her marka hatta model farklı olabilir, doğru mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55496 50 mikron diye verilen rakam milimetrenin 100 de 5 i. Gayet tabii boyada bu derecede hatalar olması normaldir. Sonuçta boyadır bu +/- 50 oynar. ama Cem abinin dediği gibi bu memleketin boya takıntısından kurtulması lazım önce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55505 Konu önemsenmeyecek bir konu değil, başıma geldiği için biliyorum, Otokoç'a takasa vermek istediğimizde her tarafı 300 mikron çıkan aracı komple boyalı bu nedenle alamayız çünkü satamayız dediler. Daha önce de yazmıştım. Bu nedenle satın aldığınız yerden en azından yazılı bir belge bulunması hayatı biraz kolaylaştırır. Biraz paranoyak düşünürsek belki bir çoğumuzda benzer bir durum da olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55688 Heheheh. Ben her sıfır araba alışımda tek tek tüm parçalarının boya kalınlığını ölçer öyle alırım. Daha bayiiden çıkmadan yapıyorum bunu.. üstelik onların boya ölçme aletleri ile.. Dolayısı ile eğer ileride uğraşmak istemiyorsanız sizde yapın tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55702 Heheheh. Ben her sıfır araba alışımda tek tek tüm parçalarının boya kalınlığını ölçer öyle alırım. Daha bayiiden çıkmadan yapıyorum bunu.. üstelik onların boya ölçme aletleri ile.. Dolayısı ile eğer ileride uğraşmak istemiyorsanız sizde yapın tavsiye ederim. Heeee sen şimdi söyle bunu, herkes arabayı aldıktan sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55724 Yoo yeni söylemiyorumki. Daha öncede defalarca yazmıştım. Hatta focusum.com zamanında deli muamelesi yapmıştınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201214 yıl Yazar comment_56389 Otokoç a başvuruma gelen cevabı bilgi ve yorumlarınıza arz ediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın