Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490616 Merhaba herkese öncelikle. Birkaç ustaya gittim sorunumu çözemediler. Daha doğrusu pek anlayan usta yok bulunduğum yerde. Neyse sorunu söyleyeyim. Focus 2012 1,6 tdci aracım var. Benim araçta giderken bi sıkıntı yok. Durup çalıştırınca da herhangi bir sıkıntı yok. 1 gün durunca çalıştırınca sadece çok az devir dalgalanması oluyor bir 30-40 saniye sonra normale dönüyor dalgalanmıyor. Ama mesela 3-4 gün durduktan sonra çalıştırınca zor çalışma, çalıştıktan sonra rölantide devir dalgalanması, ve hatta çoğu zaman çalıştıktan bi 5-10 saniye sonra da stop etmesi sorunu var. 3-4 gün bekledikten sonra çalıştırıyorum zorlansa da çalışıyor ama devir dalgalanıyor ve stop ediyor. En son çalıştırıp çalışır çalışmaz çok az gaz veriyorum öyle bir 15-20 saniye bekleyip bırakınca sorun kalmıyor. Var mı başına benzer birşey gelen, ya da fikri olan? Aralık 19, 20187 yıl Furkan Baytar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490618 Muhtemelen enjektörler ile alakalı bir problem gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl Yazar comment_490619 Bir saat önce, ANIL Ö. yazdı: Muhtemelen enjektörler ile alakalı bir problem gibi duruyor. Deme be --53 dakika sonra eklendi-- Kızdırma bujisinde sıkıntı olabilir dedi birkaç arkadaş ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490669 10 saat önce, Furkan Baytar yazdı: Deme be --53 dakika sonra eklendi-- Kızdırma bujisinde sıkıntı olabilir dedi birkaç arkadaş ama. İzmirde kızdırma bujisi hiç olmasa dahi arabanız çalışır. Dert depodaki pompadan başlayıp, dizel filtresine, oradan yüksek basınç pompasına, oradan yakıt rayına ve en son enjektörlere kadar uzanabilir. Düzgün muayne etmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl comment_490684 Muhtemelen yakıt sistemi hava yapıyordur yakıt filitreside tıkalı olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl Yazar comment_490726 Dün araba 3 gündür çalışmamıştı ustayı çağırdım gelsin görsün diye çalışınca stop ettiğini. Nasıl bi işse normalde 3-4 mari uğraştığım araba tek marşta zorlanmadan çalıştı sadece biraz dalgalanma yaptı ona da normal dedi stop etmedi araba. Usta da doğal olarak yine bişey yok hocam arabada dedi. İzmirde değilim şuan manisa gördesteyim buralar biraz soğuk bu arada. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın