Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Furkan Baytar

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Furkan Baytar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    ford focus 2012 trend 1.6 tdci
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Furkan Baytar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Dün araba 3 gündür çalışmamıştı ustayı çağırdım gelsin görsün diye çalışınca stop ettiğini. Nasıl bi işse normalde 3-4 mari uğraştığım araba tek marşta zorlanmadan çalıştı sadece biraz dalgalanma yaptı ona da normal dedi stop etmedi araba. Usta da doğal olarak yine bişey yok hocam arabada dedi. İzmirde değilim şuan manisa gördesteyim buralar biraz soğuk bu arada.
  2. Deme be --53 dakika sonra eklendi-- Kızdırma bujisinde sıkıntı olabilir dedi birkaç arkadaş ama.
  3. Merhaba herkese öncelikle. Birkaç ustaya gittim sorunumu çözemediler. Daha doğrusu pek anlayan usta yok bulunduğum yerde. Neyse sorunu söyleyeyim. Focus 2012 1,6 tdci aracım var. Benim araçta giderken bi sıkıntı yok. Durup çalıştırınca da herhangi bir sıkıntı yok. 1 gün durunca çalıştırınca sadece çok az devir dalgalanması oluyor bir 30-40 saniye sonra normale dönüyor dalgalanmıyor. Ama mesela 3-4 gün durduktan sonra çalıştırınca zor çalışma, çalıştıktan sonra rölantide devir dalgalanması, ve hatta çoğu zaman çalıştıktan bi 5-10 saniye sonra da stop etmesi sorunu var. 3-4 gün bekledikten sonra çalıştırıyorum zorlansa da çalışıyor ama devir dalgalanıyor ve stop ediyor. En son çalıştırıp çalışır çalışmaz çok az gaz veriyorum öyle bir 15-20 saniye bekleyip bırakınca sorun kalmıyor. Var mı başına benzer birşey gelen, ya da fikri olan?
  4. Şöyle bir sürtme yaşadım. Be kadar tutar acaba. Ve şuan trabzondayım usta önerebilecek olursa çok sevinirim. Yanlış yere açmamışımdır konuyu umarım
  5. Furkan Baytar

    Önden Gelen Ses

    Selamünaleyküm focus ailesi. geçenlerde size soru sormuştum focus konusunda yardımcı oldunuz sağolun bende bir focus 3 aldım. Şimdi de sormak istediğim şey, aracın ön tarafından direksiyonun oradan iç taraftan bozuk yollarda bir tıkırtı sesi geliyor buna benzer bişey yaşayan oldu mu? ne yapmak lazım yardımcı olur musunuz.
  6. o zaman iyiymiş sanırım almamam için bir neden yok. şuan hasarlı focus 3ten yanayım daha çok. eğer farklı görüşü olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
  7. bu hasarlı arabalarda şase sorunu varsa ekspertiz anlayabilir mi peki?
  8. evet düşük alınır düşük satılır mantığındayım bende. Ben bu arabayı alıp satıp kar etme gibi bir amacım yok. Alıp en az 5 sene binerim diye düşünüyorum. Mesela bir araba var 15bin hasar kaydı var bagaj kapağı ve çamurluk değişmiş sadece ve birkaç tane de boyası var. arabayı sevdim de işte hasar kaydı yüzünden emin olamadım.
  9. selamünaleyküm cümleten dostlar. Aranızda yeniyim. Araba almaya karar verdim. 40-45 bin tllik araç arıyordum. Uzun araştırmalarım sonucu karar verdim ford focus alacağım nasipse. Şimdi de arada kaldığım olay şu; 1. seçenek: 40-45 bin arası temiz focus 2,5 alabilirim. 2. seçenek: 40-45 bin arası 10-15bin hasar kaydı olan (pert ya da ağır hasar kayıtlı değil) focus 3 alabilirim.(2012) Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.