Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Tdci Sis Ampülü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam .Siteniz de yeniyim ve bu ilk mesajım. Çok sık takip edemiyorum. Ancak bir sorum var, sorunum var.

garanti süresi devam ettiği için focusumu bu ay serviste bakım yaptıracağım. Sol sis farı ve arka sol geri vites lambası yanmıyor.

Bu ampulleri serviste mi değiştireyim yoksa kendim mi yapayım. arkada kini sökebilirim ama ön sis farı nasıl sökeceğimi bilmiyorum

bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Sis farını sökebilsem gerisini halledebilirim?

Yanıtlama zamanı:

servis ücretsiz değiştiriyor ampulleri garanti süresince.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kesin bilgi mi, bu konu da hiçbir bilgim yok

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, ANIL Ö. yazdı:

servis ücretsiz değiştiriyor ampulleri garanti süresince.

Servis cam suyuna bile fiyat yazarken ampulu ucretsiz degistirmesine ihtimal bile vermiyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Ampül paralı, değiştirme ücretsiz ? oda başka kalemde toplam işçilik diye .... ?

Yanıtlama zamanı:

Sise birşey demem. Geri vites için led ampul alıp kendiniz değiştirin, çok daha iyi oluyor

Yanıtlama zamanı:

Ben en son bakımda arka sol stop lambamın yanmadığını söylediğimde bursa arkas otomotiv aracın garantisi olduğu için ücretsiz değiştirdi.

Yanıtlama zamanı:

Ben kendim değiştirecektim ön kısa far ampulü , yaz başındaki bakım sırasında onlar habersiz değiştirmişler, ücret karşılığında! Uyardım bir daha habersiz işlem yapılmaması için.

Yanıtlama zamanı:
12.12.2018 - 09:20 tarihinde, ANIL Ö. yazdı:

Ben en son bakımda arka sol stop lambamın yanmadığını söylediğimde bursa arkas otomotiv aracın garantisi olduğu için ücretsiz değiştirdi.

Milyonda bir olay 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11.12.2018 - 20:41 tarihinde, H. Cenk yazdı:

Sise birşey demem. Geri vçin led ampul alıp kendiniz değiştirin, çok daha iyi oluyo

Servisi aradım Ford direkt hattı aradım. Değiştirecekler, ben sonra başvuru yapacakmisim garantiden değiştirin diye.

İşlerine gelirse kabul edeceklermis

--0 dakika sonra eklendi--

Başka servise mi sorsam

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Servisi aradım Ford direkt hattı aradım. Değiştirecekler, ben sonra başvuru yapacakmisim garantiden değiştirin diye.

İşlerine gelirse kabul edeceklermis

--0 dakika sonra eklendi--

Başka servise mi sorsam

Dostum 2 ampulun pesinde ne ugrasiyon kac paralik şeykii. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
14 saat önce, BulentGulsahin yazdı:

Yanlış tabir... Bu hak meselesi, para meselesi değil. Ben de biliyorum çok para değil. Para önemli olsa gider sanayii de elektrikçi ye degistirirdim ama servis de değiştireceğim. 

Yanıtlama zamanı:

Yıllar sonra evdeki ampül patlayınca satıcıya bu patladı diyor muyuz? Bunlar ömürlü parçalar garantiye girmez, servis isterse ücretsiz verir doğru ancak bakımlarınızı orada yaptırıyorsanız biraz da muhabbetiniz varsa ancak yoksa da şansınıza kalmış. Serviste değilsem anlık olarak bu şansı da zorlamazdım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
15 saat önce, BulentGulsahin yazdı:

Yanlış tabir... Bu hak meselesi, para meselesi değil. Ben de biliyorum çok para değil. Para önemli olsa gider sanayii de elektrikçi ye degistirirdim ama servis de değiştireceğim. 

--5 dakika sonra eklendi--

O girmiyor bu girmiyor ne girecek garantiye, herşey insan kaynaklı zaten. Bunun bir sınırı yok ki.

Ben arkadaşın kaç paralık deyisine kızdım. 3 liralık arabayı 13 liraya alıyoruz zaten. 

Yanıtlama zamanı:

İnsan kaynaklı evet zamanında patlamayan ampüller yapıldı ama sektör buna limit koydu ve şu an çat çat gidiyorlar. Her şey gibi bu da planlı eskitmeye dahil bir parça. Üretim hatası veya bu patlamaya sebep olan bir şey varsa garantiye girer. 

Diğer cevaba da kızmanıza gerek yok, kötü niyetli bir şey demez kimse uğraşmanıza değmez diye demiştir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.