Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl comment_489846 Selam .Siteniz de yeniyim ve bu ilk mesajım. Çok sık takip edemiyorum. Ancak bir sorum var, sorunum var. garanti süresi devam ettiği için focusumu bu ay serviste bakım yaptıracağım. Sol sis farı ve arka sol geri vites lambası yanmıyor. Bu ampulleri serviste mi değiştireyim yoksa kendim mi yapayım. arkada kini sökebilirim ama ön sis farı nasıl sökeceğimi bilmiyorum bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Sis farını sökebilsem gerisini halledebilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl comment_489850 servis ücretsiz değiştiriyor ampulleri garanti süresince. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl Yazar comment_489851 Kesin bilgi mi, bu konu da hiçbir bilgim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl comment_489858 3 saat önce, ANIL Ö. yazdı: servis ücretsiz değiştiriyor ampulleri garanti süresince. Servis cam suyuna bile fiyat yazarken ampulu ucretsiz degistirmesine ihtimal bile vermiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl comment_489859 Ampül paralı, değiştirme ücretsiz ? oda başka kalemde toplam işçilik diye .... ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl comment_489860 Sise birşey demem. Geri vites için led ampul alıp kendiniz değiştirin, çok daha iyi oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20187 yıl comment_489882 Ben en son bakımda arka sol stop lambamın yanmadığını söylediğimde bursa arkas otomotiv aracın garantisi olduğu için ücretsiz değiştirdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20187 yıl comment_489885 Ben kendim değiştirecektim ön kısa far ampulü , yaz başındaki bakım sırasında onlar habersiz değiştirmişler, ücret karşılığında! Uyardım bir daha habersiz işlem yapılmaması için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20187 yıl comment_490046 12.12.2018 - 09:20 tarihinde, ANIL Ö. yazdı: Ben en son bakımda arka sol stop lambamın yanmadığını söylediğimde bursa arkas otomotiv aracın garantisi olduğu için ücretsiz değiştirdi. Milyonda bir olay Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20187 yıl Yazar comment_490051 11.12.2018 - 20:41 tarihinde, H. Cenk yazdı: Sise birşey demem. Geri vçin led ampul alıp kendiniz değiştirin, çok daha iyi oluyo Servisi aradım Ford direkt hattı aradım. Değiştirecekler, ben sonra başvuru yapacakmisim garantiden değiştirin diye. İşlerine gelirse kabul edeceklermis --0 dakika sonra eklendi-- Başka servise mi sorsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20187 yıl comment_490058 2 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı: Servisi aradım Ford direkt hattı aradım. Değiştirecekler, ben sonra başvuru yapacakmisim garantiden değiştirin diye. İşlerine gelirse kabul edeceklermis --0 dakika sonra eklendi-- Başka servise mi sorsam Dostum 2 ampulun pesinde ne ugrasiyon kac paralik şeykii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl Yazar comment_490130 14 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Dostum 2 ampulun pesinde ne ugrasiyon kac paralik şeykii. Yanlış tabir... Bu hak meselesi, para meselesi değil. Ben de biliyorum çok para değil. Para önemli olsa gider sanayii de elektrikçi ye degistirirdim ama servis de değiştireceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl comment_490131 Yıllar sonra evdeki ampül patlayınca satıcıya bu patladı diyor muyuz? Bunlar ömürlü parçalar garantiye girmez, servis isterse ücretsiz verir doğru ancak bakımlarınızı orada yaptırıyorsanız biraz da muhabbetiniz varsa ancak yoksa da şansınıza kalmış. Serviste değilsem anlık olarak bu şansı da zorlamazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl Yazar comment_490135 15 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Dostum 2 ampulun pesinde ne ugrasiyon kac paralik şeykii. Yanlış tabir... Bu hak meselesi, para meselesi değil. Ben de biliyorum çok para değil. Para önemli olsa gider sanayii de elektrikçi ye degistirirdim ama servis de değiştireceğim. --5 dakika sonra eklendi-- O girmiyor bu girmiyor ne girecek garantiye, herşey insan kaynaklı zaten. Bunun bir sınırı yok ki. Ben arkadaşın kaç paralık deyisine kızdım. 3 liralık arabayı 13 liraya alıyoruz zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl comment_490138 İnsan kaynaklı evet zamanında patlamayan ampüller yapıldı ama sektör buna limit koydu ve şu an çat çat gidiyorlar. Her şey gibi bu da planlı eskitmeye dahil bir parça. Üretim hatası veya bu patlamaya sebep olan bir şey varsa garantiye girer. Diğer cevaba da kızmanıza gerek yok, kötü niyetli bir şey demez kimse uğraşmanıza değmez diye demiştir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın