Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl comment_487786 Aracım 2010 model titanium focus 2.5 . Tavandan anten kısmından su sızıyor ve içeri, iç aydınlatma bölümünden damlıyor. Aracımda çevresel alarmlı(hareket sensörlerinin olduğu) iç aydınlatma mevcut. İç aydınlatma kısmını nasıl sökebilirim acaba ? Anteni söküp,bağlantı yerini silikon ile doldurmayı düşünüyorum su sızmasını engellemek için. Anteni sökmem içinde iç aydınlatmayı sökmem gerek,iç aydınlatmayı nasıl sökecem ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl comment_487809 Çekince gelmesi lazım. Yaylar tutuyor sadece. Vida yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl Yazar comment_487851 7 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Çekince gelmesi lazım. Yaylar tutuyor sadece. Vida yok yaylı olduğunu sanmıyorum,iç aydınlatmayı söküp oradan anteni sökmem lazım --0 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Mehmet Demir yazdı: youtube a baktınız mı? baktım ama iç aydınlatma sökümünü bir türlü bulamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl comment_487861 Düz bir tornavida yardımı ile videodaki şekilde sökebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl Yazar comment_487868 3 saat önce, Koray Demir yazdı: Düz bir tornavida yardımı ile videodaki şekilde sökebilirsiniz. teşekkür ederim. bizim arabada sadece aydınlatma yok o bölümde,çevresel alarm olduğu için daha karmaşık o yüzden fazla kurcalamak istemedim ama video yardımcı oldu,büyük ihtimalle tırnak tutuyor kırmadan sökmeye çalışacağım artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl comment_487879 7 saat önce, Bora Ç. yazdı: 13 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Çekince gelmesi lazım. Yaylar tutuyor sadece. Vida yok yaylı olduğunu sanmıyorum,iç aydınlatmayı söküp oradan anteni sökmem lazım Zaten iç aydınlatmanın yaylı olduğundan bahsediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20187 yıl Yazar comment_487883 7 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Zaten iç aydınlatmanın yaylı olduğundan bahsediyorum Aydınlatmaya ulaşıyorum ama çevresel alarm kısmı zorladı beni,orasıda dediğiniz gibi yaylı olabilir,biraz zorladım ama çıkmadı. Kırmakta istemiyorum,biraz daha uğraşacağım artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20187 yıl comment_487898 Şu resimdeki işaretli parçanın yay klipsle tutunuyor olması lazım. Onun altında da çerçevenin vidaları olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20187 yıl Yazar comment_487939 9 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Şu resimdeki işaretli parçanın yay klipsle tutunuyor olması lazım. Onun altında da çerçevenin vidaları olacak. cam kısım sökülüyor ama kırmızı ile belirttiğim parçayı sökemedim. burası yaylı olabilir biraz uğraştım hatta 1 cm kadarda oynama yaptı ama daha fazla yüklenmek istemedim,kırılmasından korktum. tek taraftan zorladım ben acaba çift yönlü mü çıkarmak lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın