Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl Yazar comment_485599 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: ben neyin ne olduğunu çözebilmiş değilim. xenon+balast ilanı açtınız aynı gün açtığınız konuda dönüş farlarını soruyorsunuz. tesisat oynandıysa kimse görmeden bir şey diyemez. araba x paket olduğundan daha önce biri kapatmadıysa kabloluk iş yok. Ilk başta yazdığım gibi aracımin önceden önden kaza yapmış farlar dağılmış eski sahibide pahalı diye xenon almamış üniversal mercek falan yapıp içine de led h4 takmış bende arabayı aldıktan sonra hem aydınlatması hemde görüntüsü hoşuma gitmediği için istanbul da atatürk sanayi sitesinde bir parcacidan resimdeki farları aldım ama aldigimda uzerin de xenon yoktu bunları taktım ama viraj lambalarında led ler varken direk yanıyor du halojen takınca hiç yanmıyor yeterince açıkladım mı bilmiyorum artık --14 dakika sonra eklendi-- @Ozan Kar valla yakında olsan bi gel bak dicem şunlara ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485601 3 saat önce, Doğan Kurban yazdı: H1 ampülle ilgili benim aklıma gelen + ve - nin halojende kısa devre yaptığı oldu mantıklı. 3 saat önce, Doğan Kurban yazdı: otomatik yükseklikle far yıkama zorunluydu dimi yanlış hatırlamıyorum. evet zorunlu ikiside. bu arada lafı açılmışken bende ikisi de yok neden anlamadım ? --1 dakika sonra eklendi-- 17 dakika önce, İsmail Gür yazdı: viraj lambalarında led ler varken direk yanıyor du halojen takınca hiç yanmıyor hem farın tesisatını hem arabanın tesisatını kontrol ettirin. hangi pinin neye karşılık geldiği montaj konusunda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485607 Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: bu arada lafı açılmışken bende ikisi de yok neden anlamadım ? Fardaki ampül xenon mu halojen mi? Kasım 2, 20187 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485610 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Fardaki ampül xenon mu halojen mi? xenon PRCode: 8IH = Gas discharge headlamp (D5/D7 system) PRCode: 8Q2 = Automatic headlight-range adjustment static Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485613 51 dakika önce, Ozan Kar yazdı: xenon PRCode: 8IH = Gas discharge headlamp (D5/D7 system) PRCode: 8Q2 = Automatic headlight-range adjustment static Eee sen nası muayeneden geçecen ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485615 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Eee sen nası muayeneden geçecen ??? kısmet ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın