Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20187 yıl comment_485055 Merhaba arkadaşlar boş zaman buldukça arabayla uğraşmayı seviyorum , yaptığım bir kaç değişiklik resimlerdeki gibidir. Sizlerinde önerinize ve eleştirilerinize açığım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20187 yıl comment_485057 hocam güzel olmuş sormak istediğim şu ayak altı led lambaları uygun olan modeli ampül ve özelliği nasıl olmalı aldıgınız modelın bir linki falan varsa verseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20187 yıl comment_485093 5 saat önce, rıdvan can yazdı: hocam güzel olmuş sormak istediğim şu ayak altı led lambaları uygun olan modeli ampül ve özelliği nasıl olmalı aldıgınız modelın bir linki falan varsa verseniz T10 dipsiz ampul diye aratırsanız bulursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485573 Merhaba Eline sağlık. İnternette T10 dipsiz ampul diye arayınca envayi çeşit çikıyor. Lütfen biraz daha ayrıntılı yazabilirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485575 emeginize saglik cok guzel gorunuyor sadece yanlis anlamazsaniz vitesin on kisminda sag taraf ile sol taraf farkli gorunuyor bende biraz simetri hastaligi var galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495519 28.10.2018 - 11:54 tarihinde, Cengiz Altunbulak yazdı: Merhaba arkadaşlar boş zaman buldukça arabayla uğraşmayı seviyorum , yaptığım bir kaç değişiklik resimlerdeki gibidir. Sizlerinde önerinize ve eleştirilerinize açığım. Kapi kolu aydinlatma icin elektrigi nerden aldiniz nasil led kullandiniz deldiniz vb detayli tarif edebilirmisiniz cok guzel durmus Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20197 yıl comment_496279 teyp çerçevesi ile arasında boşluk mu var? çamaşır ipi gibiduruyor? çerçevenin altından geçerse daha iyi olur. birde kapılardada olsa fena olmaz. resimlerde kabaca gösterdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20197 yıl comment_502088 Bu neonlar opellerde güzel dururdu tasarımdan dolayı ama sizinkide gerçekten güzel olmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın