Osman Yüksel Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2018 Grupta yeniyim kusura bakmayin sabah calistirdim araba calisiyor ama su isaret ne anlama geliyor bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Sarı olanı soruyorsunuz sanırım. Dış ortam sıcaklığı 4 derece ve altına düştüğünde buzlanma uyarısı olarak bu sembolü görürsünüz. Dış ortam sıcaklığı 4 derece üzerine çıktığı zaman kendiliğinden kapanır. (sıcaklık değeri 5 derece de olabilir tam hatırlamıyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 11 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Sarı olanı soruyorsunuz sanırım. Dış ortam sıcaklığı 4 derece ve altına düştüğünde buzlanma uyarısı olarak bu sembolü görürsünüz. Dış ortam sıcaklığı 4 derece üzerine çıktığı zaman kendiliğinden kapanır. (sıcaklık değeri 5 derece de olabilir tam hatırlamıyorum) Ek olarak sıfırın altına inince kırmızı olur güncellemeler sonrası hep sarı yananda var ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Yüksel Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Cok tesekkur ederim arkadaslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Bir saat önce, Serdar yaman yazdı: Ek olarak sıfırın altına inince kırmızı olur güncellemeler sonrası hep sarı yananda var ? Aynen.Güncelleme sonrası kırmızı uyarı kaltı.Hep sarı yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Facebookta focus grubu var. Havalar soğuyunca paylaşımların çoğu (yukarıdaki uyarıyı kastediyorum) bu lamba neden yandı sorusu oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 sezon açıldı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 1 saat önce, Serdar yaman yazdı: Ek olarak sıfırın altına inince kırmızı olur güncellemeler sonrası hep sarı yananda var ? Ciddi mi la. Yarın sabah -1 olacak. Bakım hangi renk olacak. Renkleri kendimiz seçebiliyos mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Boş zamanlarınızda okumanız, bazı basit şeyleri hatırlamanıza yardımcı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alptuğ Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Bu işareti gördüyseniz kış gelmis demektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Atlı Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2018 1 saat önce, Alptuğ Ö. yazdı: Bu işareti gördüyseniz kış gelmis demektir Hele de ayazağa'da çalıştıysanız, oraya neden AYAZ ağa dendiğini bu lamba sayesinde anlamaya başlıyorsunuz. Evin orada yanmayan bu lamba, işe varmaya yakın yanmaya başlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Arif K Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2018 2018 çıkışlı trend x aracımda -2'de de sarı olarak yanmakta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Yüksel
Grupta yeniyim kusura bakmayin sabah calistirdim araba calisiyor ama su isaret ne anlama geliyor bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap