Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20187 yıl comment_483452 Merhaba 2018 model Titanyum MCA sedan aracımda ön kapılarda kapı iç açma ve kapı ceplerinde led aydınlatma orijinal olarak var. Aynı uygulamayı arka kapılara yapmak istiyorum. Tercihim orijinal malzeme temini ile uygulamak. Bu konuda bu kasaya uygulama yapmış yada ürün temin etmiş arkadaş var mı? Yada parça kodlarını bilen arkadaş var ise paylaşım ve yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20187 yıl comment_483455 Yetkili servisten temin edip, servise veyahut kendiniz montaj yapabilirsiniz. Parça kodu hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. ? Ekim 6, 20187 yıl Mustafa Islamcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20187 yıl Yazar comment_483457 20 dakika önce, Mustafa Islamcan yazdı: Yetkili servisten temin edip, servise veyahut kendiniz montaj yapabilirsiniz. Parça kodu hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. ? Teşekkür ederim Mustafa Bey, Mümkünse bu uygulamayı yapmış arkadaşların tecrübesi ve bilgisine ihtiyaç duymaktayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20187 yıl comment_483468 Orjinal kapı kolu olarak, arkalarda bu şekilde bir opsiyon görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl Yazar comment_483487 Teşekkürler Murat Bey Ancak Kuga veya C max ın bazı versiyonlarında var bildiğim kadarı ile, onların arka kapı iç kolları uygulanabilir mi? 9 saat önce, Murat Kav. yazdı: Orjinal kapı kolu olarak, arkalarda bu şekilde bir opsiyon görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl comment_483492 Eğer kapı kolların boyutları öndekilerle aynıyda onlar takılır elektirikte cam tetiklerinden alınır. Ben neon uyguladım ordan çektim elektiriği. Önlerede aydınlatmalı kapı kolu aldım elektiriğide cam tetikten. Ekim 7, 20187 yıl Teoman S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl Yazar comment_483494 Bir saat önce, Teoman S. yazdı: Eğer kapı kolların boyutları öndekilerle aynıyda onlar takılır elektirikte cam tetiklerinden alınır. Ben neon uyguladım ordan çektim elektiriği. Önlerede aydınlatmalı kapı kolu aldım elektiriğide cam tetikten. Teşekkürler Teoman Bey Enefjiyi bende sizin yaptığınız gibi düşünüyorum. Sağ kapı iç açmalar aynı ancak sol ön kapı ile sol arka kapı kilitleme tuşlarınan dolayı farklı. Aslında sol arka kapı ledli orjinal bulsam uygulamayı yapacağım. Arka kapı ceplerinin görünmeyen şeķilde ip neonda uygulanabilir. Burada önemli olan renkler ön ve kapı mandalı ile aynı tonda olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl comment_483498 Sağ taraf aynı ise, sol tarafada sağdan direksiyonlu versiyonun kapı kolu takılabilir. Kugada da arkada led yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl Yazar comment_483502 27 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Sağ taraf aynı ise, sol tarafada sağdan direksiyonlu versiyonun kapı kolu takılabilir. Kugada da arkada led yok. Güzel fikir bakalım e bay uk de bulabilecek miyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl comment_483521 5 saat önce, Murat Kav. yazdı: Sağ taraf aynı ise, sol tarafada sağdan direksiyonlu versiyonun kapı kolu takılabilir. Kugada da arkada led yok. Abi kolu açma yönü ters oluyor. Farklı direksiyon bulsa bile kapı açma dili uymuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20187 yıl comment_483523 Tam yerinde bir konu açmışsınız bende aliexpreste satilan şeylerden alıcaktım eğer serviste yaparlarsa 10 numara olur sormak lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın