Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483315 Arkadaşlar selamlar, aracım 2011 1.6 TDCI Focus 3 arabamda bluetootha bağlanımıyorum farklı telefonlada denedim sorun aynı şekilde devam ediyor. Araca telefon bağlamak istediğimde sesli komut ile " Eşleşmiş cihazlar listesi dolu radyo menüsünden eşleşmiş cihazlardan birini silin." şeklinde komut geliyor, ancak ben bu eşleşmiş cihazların listesine bir türlü ulaşamadım öyle bi seçenek yok,sadece uyarı verdiğinde eşleşmiş cihazlardan birini çıkarmak istiyomusunuz gibisinden bi pencere açılıyo çıkar diyorum lütfen bekleyiniz diyip sonrasında radyoya atıyo yada usb'ye . Sorun bundan ibarettir kitapçığa falan internetten ulaştım bilgi çözüm yolu bulamadım, bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. İyi Forumlar. Ekim 4, 20187 yıl Ogün Çebitürk tarafından düzenlendi resim ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483319 Menüde olması lazım normalde. Her menüye iyice bakın ben ezbere hatırlamıyorum yerini eğer çıkmazsa servise uğrayın. Orijinal sistemse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483322 Ses sistemi bu ise 4 lü flaşörün sağında ki ve solunda ki ince düğmelerle çıkarma işlemi yapılıyor.Eşleşmiş cihazın üzerine gelince çıkar diye ekranda ibare çıkar.O tuşların hangi izasındaysa onunla çıkarıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl Yazar comment_483335 Ses sistemim bu şekilde yalnız ben eşleşmiş cihazları ekranda göremiyorum sorun budur, uyarıdan sonra çıkar sekmesi geliyo tıklıyorum, lütfen bekleyiniz diyor, beklerken ekran radyoya yada usbye geçiyor.( usb çıkarıpta denedim sonuç aynı) Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20187 yıl comment_483388 Menü de fabrika ayarlarına dön seçeneği olması gerek. O işlem yapılınca tüm eski cihazları siliyor. Sonrasında eşleştirmeyi yeniden yapabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın