Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20187 yıl comment_482441 Fotodaki araç takip cihazını aküyü sabitlemek için kullanılan üst ortadaki demir parçaya plastik kelepçe ile bağladım. Sonradan aklıma takıldı ama; aküler cep telefonu pilleri gibi ısınma yapar mı? Cihazın aküye veya akünün cihaza zararı olur mu? Eylül 24, 20187 yıl Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482483 Isınma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama cihazı ön tablonun sağ kapı tarafına koyabilirsiniz. Üstelik sigorta tablosu da çok yakın. Böylelikle ısınma sorununuz da kalmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482489 Akü, dediğiniz cihaza zarar verecek kadar ısınmaz. Ama aküler, her zaman asitli su sızıntısı yapma riskine sahiptir. Asitli suda cihaza zarar verir. Ben başka risk görmüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl Yazar comment_482490 Cihaza direk elektrik bağlamak gerektiği için orayı düşündüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482492 Sigorta kutusu torpidonun altında mevcut. Oradan da direkt elektrik alabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl Yazar comment_482497 Oradaki elektrik arabayı kilitledikten sonra 10-15 dak. içinde kesiliyor bildiğim kadarıyla. Bu arada cihazın montaj fotosunu ekleyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482498 Sigorta kutusunda anten sigortası vardır oraya bağlarsanız kesilmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl Yazar comment_482499 45 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Sigorta kutusunda anten sigortası vardır oraya bağlarsanız kesilmez Radyo da belli bir süre sonra kendini kapatmıyor mu? Dolayısıyla anten elektrik kesmiyor mu? Eminsiniz değil mi? --26 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: Sigorta kutusunda anten sigortası vardır oraya bağlarsanız kesilmez Hocam şimdi denedim 20 dak. radyo kapanmadi. Dediğin gibi radyo sigortasi diye geçiyor kullanım klavuzunda. Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482502 Benim aracımda da araç takip cihazı var. Elektriği hiç kesilmiyor. Bağladığım sigortaları hatırlamıyorum ama bir yerde resmi olacaktı sanki. Bulursam gönderirim birazdan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482504 34 dakika önce, Serkan Gülhan yazdı: Radyo da belli bir süre sonra kendini kapatmıyor mu? Dolayısıyla anten elektrik kesmiyor mu? Eminsiniz değil mi? Anten sigortasından kasıt sanırım kablosuz kapı antenleridir. Yani kesilmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20187 yıl comment_482596 25.09.2018 - 15:01 tarihinde, Serkan Gülhan yazdı: Radyo da belli bir süre sonra kendini kapatmıyor mu? Dolayısıyla anten elektrik kesmiyor mu? Eminsiniz değil mi? --26 dakika sonra eklendi-- Hocam şimdi denedim 20 dak. radyo kapanmadi. Dediğin gibi radyo sigortasi diye geçiyor kullanım klavuzunda. Teşekkür ederim bende de bir zamanlar Focus vardı ona bende seyir kayıt kamerası bağlatmıştım ordan kaldı aklımda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın