Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201312 yıl comment_201571 Dur yapma demeden ufaktan gaz verince ezilmemek için kaçarlar yok abi istanbuldakiler korkusuz. Tekerleğin altına bile yatarlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491134 Merhaba arkadaşlar.Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aracım 2012 titanyum. Ön cam çatladığından kaskodan sanayideki bi camcıda değiştirttim. Gel görki cam değişimi sonrası yağmur sensörü çalışıyor fakat hassasiyet bozuldu. Çok şiddetli yağmur yağınca anca devreye giriyor. Bu hassasiyet için sensörün camla temas edilen kısmına bi jel vs sürülüp öyle mi yapıştırmak gerek? Sensör çalışıyor fakat hassasiyet gitti. Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491136 Benim araçta da bu silecek hassasiyetini anlamadım. Az yağmur varken bile çok hızlı çalışıyor otomatik sistemden çıkarıyorum. Birde bu otomatik silecekler in araç hızı ile ilgili bir çalışma bağlantısı varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491204 Kolun üzerindeki hassasiyet ayarı ile ilgili olabilir. hassasiyet yüksek ise az tenede çalışır ve hızlı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl comment_495788 merhabalar, 2011 titanyum x aracımda yağmur sensörü çalışıyor fakat, camı temizledikten sonra 5 yada 6 kere hiç durmadan tekrar çalışıyor yani daha cama yağmur yağmadan ard arda silecekler çalışıyor. ? bu sorunu nasıl çözebiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl comment_495794 Bir saat önce, Caner Bilican yazdı: merhabalar, 2011 titanyum x aracımda yağmur sensörü çalışıyor fakat, camı temizledikten sonra 5 yada 6 kere hiç durmadan tekrar çalışıyor yani daha cama yağmur yağmadan ard arda silecekler çalışıyor. ? bu sorunu nasıl çözebiliriz? Hız ile orantılı çalışıyor sistem. Silecek fasıla kolundaki hassasiyet ayarını geriye doğru çevirin. Sileceklerin de 28 inç boyda olup sensörün önünü sildiğinden emin olun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl comment_496713 13.02.2019 - 19:16 tarihinde, Alper Sakallı yazdı: Hız ile orantılı çalışıyor sistem. Silecek fasıla kolundaki hassasiyet ayarını geriye doğru çevirin. Sileceklerin de 28 inç boyda olup sensörün önünü sildiğinden emin olun. Alper hocam bak bu silecek boyunu ben hiç hesaba katmadım sorun bundan dolayı olabilir. ben en iyisi yeni bir silecek takımı alayım, cevabınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl comment_496720 1 saat önce, Caner Bilican yazdı: Alper hocam bak bu silecek boyunu ben hiç hesaba katmadım sorun bundan dolayı olabilir. ben en iyisi yeni bir silecek takımı alayım, cevabınız için teşekkür ederim. Umarım çözüm olur. Ben de bugün silecekleri yeniledim muz silecekleri sevmiyorum hybrid silecek aldım 11 aparatlı C model aparatı uydu. Bir de B2 idi sanırım o da uydu silecekteki klik sistemine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20197 yıl comment_497732 26.02.2019 - 00:00 tarihinde, Alper Sakallı yazdı: Umarım çözüm olur. Ben de bugün silecekleri yeniledim muz silecekleri sevmiyorum hybrid silecek aldım 11 aparatlı C model aparatı uydu. Bir de B2 idi sanırım o da uydu silecekteki klik sistemine. Onun farkı nedir hocam? ilk kez sizden duydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20197 yıl comment_497758 6 saat önce, Caner Bilican yazdı: Onun farkı nedir hocam? ilk kez sizden duydum. Muz ve telli sistemin karışımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20197 yıl comment_502903 Tekrar konuyu hortlatmış gibi olucam ama bende yağmur sensörünü bir türlü çözemedim aracım 2014 model ford focus style 1.6 atmosferik powershift 4k aracımın kataloğunda ve donanım listesinde yağmur sensörü var diyor burdaki yöntemleri denedim olmadı sırf bunun için servise gidip kontrol ettiricem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20197 yıl comment_502904 13.03.2012 - 23:08 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Ancak otomatik yağmur farı var, otomatik far konumundayken hava aydınlık bile olsa silecekleri çalıştıracak bir yağmur varsa farlar yanıyor. İstemezseniz bu seçeneği araç bilgisayarındaki ayarlar menüsünden iptal edebiliyorsunuz. Böyle bir ayar olduğunu bilmiyordum. Bizde de var mı acaba. Unutmazsam bakayım sabah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20233 yıl comment_509940 Merhabalar.2022 focus a yağmur sensörü takan var mı takmak kolay mı arkadaşlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın