Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20188 yıl comment_480760 Herkese merhaba, Bayramdan önce aracımın kumandalı anahtarını kaybettim. Bir müddet yedek anahtarla kullandım. Yeni bir anahtar temini için ne yapabilirim diye araştırırken kasko poliçem aklıma geldi, Kasko poliçemi inceledim baktım gördüm ki senede bir defa hasarsızlık indirimini bozmadan kayıp anahtar yaptırılabiliyormuş. tabi tüm kaskolarda böyle olmayabilir. Hemen Kar Oto yolunu tuttum. Kar Oto aynı zamanda FocusClub Polonezköy ettkinliğininde hem katılımcı hemde sponsor olmuştu. Kar Oto Hasar Servisinden Sinan Odabaş bey sağolsun çok yardımcı oldu. Aracın evraklarını aldı kayıp anahtar ile ilgili tutanağımı hazırlattı. Bayram öncesi cuma günü işlemleri tamamladık ancak anahtar temini yapılabilmesi için ekspert onayı gerektiğinden işlemler bayram sonrasına kaldı. Bayramdan sonra Pazartesi tekrar gittim ve aracın ekspert tarafından görülmesi gerektiği bilgisi ile aracı bıraktım. Salı günü anahtar temini için ekspert onayı alındığındı öğrendim ve akabinde Sinan bey sağolsun Otosana anahtar siparişi verdi. Kumanda ve anahtar ucu cuma Kar Oto ya ulaştığı bilgisini aldım ve Pazartesi anahtar ucunun çekilmesi kumandanın araca kodlanması için anlaştık. Pazartesi sabah aracı tekrar servise bıraktım ve yaklaşık 3 saat içinde yeni anahrarım hazırdı. Kar Oto ve özellikle Sinan beye teşekkürlerimi sunarım. Eylül 7, 20188 yıl Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20188 yıl comment_480761 Geçmiş olsun. Benim anlayamadığım bir şey mi var bilmiyorum ama anahtar için eksperin aracı görmesi de gerçekten fantastikmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20188 yıl Yazar comment_480762 Orasını bende anlamadım ama iş çözülecekse görmesinde sakınca yok, belki standart bir prosedürdür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20188 yıl comment_480810 18 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: sponsor Hediye ve araç sergileme ? Güle güle kullan abi geçmiş olsun ? Bir soru: Anahtar araca tanımlanmış ya, peki kaybedilen anahtar hala bu aracı açabilecek mi? (Oldu ki anahtarı buldum sonra ? ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20188 yıl Yazar comment_480814 Haklısın sponsor demek biraz fazla oldu. Eski anahtarın silinip silinmediği ile ilgili bir bilgi iletilmedi. Ancak silinmesi gerekirdi sanirim. Eylül 8, 20188 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20188 yıl comment_480815 2 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: Eski anahtarın silinip silinmediği ile ilgili bir bilgi iletilmedi. Ancak silinmesi gerekirdi sanirim. Fırsat olursa sorabilir misin abi, merak ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20188 yıl Yazar comment_480817 Organizatörümüzün adını mütevaziliğinden dolayı sildin sanırım ?. Pazartesi sorarım silinmedi ise bir defa da eskisini sildirmek için gidecez artik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20188 yıl comment_480832 Ford araçlara aynı anda 8 anahtar kodlanır. Yani forumca 8 kişi ortak arabaya gireriz ? Ford da anahtarı Silsende sonradan o anahtarı kodlayabilirsin, ama bazı markalarda bu mümkün değil. Mesela FIAT anahtarı sildiyseniz, o anahtar çöp oluyor. Ayrıca FIAT'ta yeni anahtar gelince, şasene göre direk ucu arabanın kilidine göre hazır geliyor, Ford gibi boş gelip yapılmıyor Eylül 8, 20188 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20188 yıl comment_480833 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hediye ve araç sergileme ? Güle güle kullan abi geçmiş olsun ? Bir soru: Anahtar araca tanımlanmış ya, peki kaybedilen anahtar hala bu aracı açabilecek mi? (Oldu ki anahtarı buldum sonra ? ) kilitler kontak değişmemiştir, kapıları açar, kontak açar marş basar (eskiden öyleydi daha doğrusu) ama çalışmaz (sildilerse tabii ? ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın