Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478100 merhaba arkadaşlar makyajsız focusa mca nın sync2 si komple orta konsolu makyajsız focusa uyar mı çalışır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478101 Uyar uyar ama öyle çok kolay da değil. Forumu düzenli takip edip okursanız bunların hepsini göreceksiniz veya arama yapınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl Yazar comment_478105 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Uyar uyar ama öyle çok kolay da değil. Forumu düzenli takip edip okursanız bunların hepsini göreceksiniz veya arama yapınız. pertli bir focusun orta konsolunu komple alıp bununkini çıkaracağım aklımdaki fikir öyle ama sesli komut ve otomatik park çalışır mı öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478107 Otomatik park iş zor. Önemli olan bunları yapacak insan bulmak hocam her parça tedarik edilirse olmaz diye bir şey yok ama dediğim gibi çoğu şey tak çalıştır değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478110 Sync 3 verelim? ? Şaka bir yana, öyle al tak olmuyor maalesef. Herşey çalışır, çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl Yazar comment_478111 3 dakika önce, Semih O. yazdı: Sync 3 verelim? ? Şaka bir yana, öyle al tak olmuyor maalesef. Herşey çalışır, çalışıyor. sizdeki hangisi hocam yol bilgisayarı da büyük sizde orjinal fabrika çıkışlı halimi komple bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478114 Fabrika çıkışı değil sonradan takıldı. Örnekler şöyle; Bu @Doğan Kurban‘ın aracına yaptığımız. Mk3 Titanium Bu da @Gürkan Çakıroğlu‘na yaptığımız. C Max titanium. Bu da benim aracım, Mk3 Mca Style Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478124 Bir saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: pertli bir focusun orta konsolunu komple alıp bununkini çıkaracağım aklımdaki fikir öyle ama sesli komut ve otomatik park çalışır mı öyle Eren pert peşinde koşmana gerek yok, sağlam ve çalışan sistem verelim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478162 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eren pert peşinde koşmana gerek yok, sağlam ve çalışan sistem verelim ? İyi pazarlar. Bu olay benim BVC li Focus’a olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478165 8 dakika önce, Bülent Aydemir yazdı: İyi pazarlar. Bu olay benim BVC li Focus’a olur mu? BVC li ya da değil faretmez tesisisatta ciddi değişiklikler gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478169 33 dakika önce, Bülent Aydemir yazdı: İyi pazarlar. Bu olay benim BVC li Focus’a olur mu? Olur tabiki. Hatta sen bile yapabilirsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478172 26 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Olur tabiki. Hatta sen bile yapabilirsin... Böyle mi abi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın