Tuğberk Şener Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2018 Merhabalar. Aracıma RGB LED taktım ama araç çalışmazken hiç sorunsuz çalışıyor( ledler ) aracı çalıştırınca birkaç sanıye sonra sönüyo ama elektrik geliyo. Sorun nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Konu cevapsız kalmasın daha sonra ziyaret eden arkadaşlar faydalansın. Park ampulleri de CAN-BUS özellikte olmalı. Diğer marka araçlarda arıza lambası yakar, Ford'ta da lamba sönüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 canbus olması şart değil. kaliteli olması yeterli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Ben geri vites ampullerini led olanlarla değiştirdim. Bir problem olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Parklara photon led taktim sorunsuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap