Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tata Megapixel

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1. Bu başlığı Tata MP benzeri araçların orta vadede en iyi çözüm olacağını düşündüğüm için açtım.

2. Tüm katkılara teşekkürler ve de hazır bieysel taşıma hız kaybetmemişken tadını çıkaralım, çok ararız bu günleri B)

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 7,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Türk malı otomobil derken ve de bunun yaratıcı, işlevsel ve yenilikçi olması gerektiğini savunurken Tata'nın Cenevre'de tanıttığı yeni şehir aracı konseptinden çok etkilendim. Jaguar ve Land Rove

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İki şey: 1. Tata bu projeyı 2014'de Avrupa öncelikli ama global platformda hayata geçirmeyi hedefliyor. Tabi tasarımda değişiklikler olabilir ama proje yürüyor, yani Allah uzun ömür versin, bunu ben

• Yazacağım çok şey var ama kısa geçmeye çalışacağım. Gelecek bence bu tip hibridlerde..Daha az petrolle daha uzun mesafe giden küçük şehir içi araçlarında. Bugün dünyanın en ucuz şeyi petrol arap kaz

Yanıtlama zamanı:

yani...kapının yerini biliyorsunuz çıkınca arkanızdan kapatın diyorsunuz öylemi....

Yanıtlama zamanı:

Cembo asla öyle birşey demez.. Ben neler yaptım gene de demedi. Herkes senin gibi kabamı olm.. :D

Yanıtlama zamanı:

ne bilim ceryan yaptı kapıyı kapatın gibi geldi banada.... :claps:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.