Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20188 yıl comment_473003 Beyler selamın aleyküm arac 2007 model 1.6 tdci collection focus 100 ile 120 ile giderken gaza basilinca araba titremeye basliyor ayagini gazdan cekince hicbir titreme olmuyor arac titrerken direksiyon asla titremiyor sizce sıkıntı nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20188 yıl comment_473040 Sadece gaza basıldığında yapıyorsa akslardan olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491048 Merhaba araştırmalarım sonucunda bu konuyu kendi sorunuma çok yakın buldum. Son 1 aydır uzun ve dik bir yolda 100-120-130 km hızlarda seyir ederken araba komple titremeye başlıyor. Ama zangır zangır. Ben alıştım ama Yanımda biri varsa korkuyor. O derece. 6 dan 5 e de düşsem aynı titreme oluyor. Düz yolda ya da yokuş aşağı da olmuyor. İnternetten çok aradım aks, aks lalesi, volan gibi cevaplar buldum. Bir sürü tespit var ama onları eledim. Mesela lastik, rot-balans, direksiyon durumunu düşünerek. Fikir verebilir misiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın