Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472172 Dizel araca az miktarda benzin koyulursa tolere edilir ancak benzinli araca dizel koyulursa ben riske atmazdım. arabayı orada bırakır acil giderdim. İnşallah olmaz diyelim ama riskli bir hareket olmuş. azaldıkça benzin almaya devam edin tavsiyem. Yanlış yakıt koyulduğunda istasyon depo temizliği yaptırmak zorunda, eğer direnirlerse kasko varsa kaskodan yanlış yakıttan dolayı servise çektirip, sonrasında kaskodan istasyona karşı şikayette bulunabilirsiniz belki. Kasko peşine düşer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472183 2.06.2018 - 09:01 tarihinde, Süleyman Ünal yazdı: Ayrıca bunu nasıl başardı bu pompacı onu da merak ettim. Pompayı depo ağzına zorla mı soktu acaba. Çok basit bir açıklaması var. Bozulan dizel yakıt tabancasının yerine benzin tabancası takılır. Çok görülen bir uydurma iş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472885 3 litre tüm deponun 55 litre olduğunu düşünürsek, % 5,5 gibi bir oran yapar. Bana göre etkilemez. 10 litre olsaydı etkilerdi. Böyle durumlarda kesinlikle motoru stop edip deponun boşaltılması lazım. Ben ki her zaman yakıt alırken,söylesem de dahi kontrol ederim doğru yakıtı koyuyor mu diye. Özellikle yaz aylarında. Çünkü pompacılar yazın çok sık yakıt dolduruyorlar o sıcaklarda, şaşırabilirler. Yanlış yakıt halinde arabaya çok ciddi masraf çıkartır. Bana kalırsa depoyu hep fulleyerek gidin. Bu saatten sonra şekerli sudan, erimiş şekeri ayıklayamayacağınıza göre suyu boş buldukça ekleyeceksiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın