Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Ecoobost Depoya Dizel Koydular

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dizel araca az miktarda benzin koyulursa tolere edilir ancak benzinli araca dizel koyulursa ben riske atmazdım. arabayı orada bırakır acil giderdim. İnşallah olmaz diyelim ama riskli bir hareket olmuş. azaldıkça benzin almaya devam edin tavsiyem.

Yanlış yakıt koyulduğunda istasyon depo temizliği yaptırmak zorunda, eğer direnirlerse kasko varsa kaskodan yanlış yakıttan dolayı servise çektirip, sonrasında kaskodan istasyona karşı şikayette bulunabilirsiniz belki. Kasko peşine düşer.

Yanıtlama zamanı:
‎2‎.‎06‎.‎2018 - 09:01 tarihinde, Süleyman Ünal yazdı:

Ayrıca bunu nasıl başardı bu pompacı onu da merak ettim. Pompayı depo ağzına zorla mı soktu acaba.

Çok basit bir açıklaması var. Bozulan dizel yakıt tabancasının yerine benzin tabancası takılır. Çok görülen bir uydurma iş.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

3 litre tüm deponun 55 litre olduğunu düşünürsek, % 5,5 gibi bir oran yapar. Bana göre etkilemez. 10 litre olsaydı etkilerdi. Böyle durumlarda kesinlikle motoru stop edip deponun boşaltılması lazım. Ben ki her zaman yakıt alırken,söylesem de dahi kontrol ederim doğru yakıtı koyuyor mu diye. Özellikle yaz aylarında. Çünkü pompacılar yazın çok sık yakıt dolduruyorlar o sıcaklarda, şaşırabilirler. Yanlış yakıt halinde arabaya çok ciddi masraf çıkartır. 

Bana kalırsa depoyu hep fulleyerek gidin. Bu saatten sonra şekerli sudan, erimiş şekeri ayıklayamayacağınıza göre suyu boş buldukça ekleyeceksiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.