Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Arabayı Almalıyım?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

seçeneklerde yok ama  2015-16  dizel comfortline passat derim.

Yasin Taşcı tarafından düzenlendi

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 6,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Burada yazılanlar herkesin kendi beklentilerine göre şekillenmiş yorumlardan oluşuyor.  Tam anlamı ile nesnel bir değerlendirme için isteklinin beklentilerini net tanımlaması lazım. Bir Kuga

• suat coşkun
    suat coşkun

Lanet olsun içimde ki insan sevgisine..yapamıyorum elimde değil..

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Söylentilere bakarsak bisiklet de alamayız ? Herkes uzman ve bilgili ? 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

imkân varsa sıfır yada ikinci el temiz golf....

tabii bu ara hakkaten otomobil fiyatları yukarlarda 

Yanıtlama zamanı:

Burada yazılanlar herkesin kendi beklentilerine göre şekillenmiş yorumlardan oluşuyor. 

Tam anlamı ile nesnel bir değerlendirme için isteklinin beklentilerini net tanımlaması lazım.

Bir Kuga ile Golf aynı potaya girmez.

Kuga'da yüksekte oturursun, kendini zengin ve güçlü hissedersin, ama bir Golf vb HB çevikliği asla olmaz. O motor o kasaya ancak temkinli bir aile babası isen yeter.

Ama zaten anladığım kadarı ile maliyetten elenmiş. 

Ben de konfor, sürüş keyfi, ekonomi arasındaki en iyi dengeyi sunması nedeniyle Golf derim. 

Benim favorim 1.4Tsi 150 PS DSG olur. Tüketimi de çok dert etmem. Zaten dizel benzin makası kapandı ve benzinliler de doğru kullanılırsa yeterince ekonomik. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Burada yazılanlar herkesin kendi beklentilerine göre şekillenmiş yorumlardan oluşuyor. 

Tam anlamı ile nesnel bir değerlendirme için isteklinin beklentilerini net tanımlaması lazım.

Bir Kuga ile Golf aynı potaya girmez.

Kuga'da yüksekte oturursun, kendini zengin ve güçlü hissedersin, ama bir Golf vb HB çevikliği asla olmaz. O motor o kasaya ancak temkinli bir aile babası isen yeter.

Ama zaten anladığım kadarı ile maliyetten elenmiş. 

Ben de konfor, sürüş keyfi, ekonomi arasındaki en iyi dengeyi sunması nedeniyle Golf derim. 

Benim favorim 1.4Tsi 150 PS DSG olur. Tüketimi de çok dert etmem. Zaten dizel benzin makası kapandı ve benzinliler de doğru kullanılırsa yeterince ekonomik. 

Görüşleriniz için teşekkür ederim @Cem Boneval abim. 

Yanıtlama zamanı:
25.05.2018 - 15:31 tarihinde, Ercan Gülmez yazdı:

Sin@Mert Yürüyen hocam golf kullanıcısı olarak senin görüşlerin önemli benim için ☺️

Hocam, ben biraz performansli ve benzinli olsun diye 150’lik golf tercih etmistim. Ama acikcasi ekonomik ve gelecege donuk bir tercih yapmam gerekirse senin icin 1.5 dizel kuganin daha iyi olacagini dusunuyorum. Benim aracim act’li tuketimi cok dusuruyor; ama yeni 150’liklerde act yok. Tuketim ne kadar olur emin degilim... (ben 7-7,2 arasindayim) malzeme kalitesi ve kokpit forddan cok daha iyi tabi, yeni golflerde sahane bir gosterge var, farlar led...  bunlar artilari. Surus keyfi ve malzeme kalitesi derseniz golfun rakibi yok bu secenekler arasinda, ama dizel olsun derseniz kuga suan fordun en iyi arabasi ??

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.