Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Baskı Balata Ses Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Kutlu Ocmak yazdı:

FORD OTOSANA yaptığım şikayet sonucunda geri dönüşleri şu şekilde oldu. "bu araçtan ses gelme sorunu aracın  KARAKTERİSTLİK özelliği dir". bu şekilde daha yardımcı olamıyoruz dediler:)

karaktersiz komik otosan ? 

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 7,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Çallı
    Mehmet Çallı

Ben aracımı 45.000 km de aldım.Aldığımda vardı bu ses.Aracım 91.000 km oldu şu an ve hala o ses var.Baskı balata değişimi yapmadım.Öyle kullanıyorum 46.000 km dir.Rampalarda kalkış yaparken yarım debr

• suat coşkun
    suat coşkun

Aynen sıkıntı yapacak bir durum değil.Aynı ses bende de var..Çekişte,kalkışta ve vites değişimlerinde problem yoksa dert etmeyin..

• Resul özdemir
    Resul özdemir

sorun bizde degil. sorun ses cikarmayan mk3 ve mca larda. ? o denli yani

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yokuşta ileri-geri fark etmez kalkışlarda araç devirsiz ve kararsız kaldığında yapıyor bu sesi. ben mesela artık o sesi çıkarttırmamayı öğrendim. Biraz devirli kalış yapınca o sürtme sesini yapmıyor. Çok seyrek de olsa bazen deviri tutturamayınca yaptığı oluyor.

Yanıtlama zamanı:

ben servise gittigimde sonuc alamayacagimi anladigimdan aracimi bosuna parcalamayin diyerek islem baslatmadim. pisman degilim. civic in gocuk olayindan bile berbat olan bu durum hakkinda karakter meselesi diyerek isin icinden cikiliyor demekki. karakter meselesi oldugu bencede dogru. otosanin kurumsal karakteri. yeni kasada bu karakterle mi yapildi acaba ?

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar benim araçta da var bu ses ve yaptığım araştırmalara göre de  avrupa araçları daha az doğaya zararlı balatalar üretmeye başlamış bu sebeple balataların yüzeyleri sertleşmesi sebebi ile bu ses bir çok yeni model araçta olduğu söyleniyor. Bu doğrultuda forumda ki arkadaşların önerisine katılıyorum OEM uyumlu bir balata bulup değiştirmekten başka şansımız yok. Eğer bu soruna OEM ürün kullanarak çözüm getiren birisi olduysa OEM kodunu paylaşabilirse parça tavsiyesinde bulunabilirse çok sevinirim 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
06.07.2018 - 16:12 tarihinde, Kıvanç Esli yazdı:

Merhaba arkadaşlar benim araçta da var bu ses ve yaptığım araştırmalara göre de  avrupa araçları daha az doğaya zararlı balatalar üretmeye başlamış bu sebeple balataların yüzeyleri sertleşmesi sebebi ile bu ses bir çok yeni model araçta olduğu söyleniyor. Bu doğrultuda forumda ki arkadaşların önerisine katılıyorum OEM uyumlu bir balata bulup değiştirmekten başka şansımız yok. Eğer bu soruna OEM ürün kullanarak çözüm getiren birisi olduysa OEM kodunu paylaşabilirse parça tavsiyesinde bulunabilirse çok sevinirim 

Oem uyumlu balata bulan oldu mu ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.