Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472874 5 dakika önce, Kutlu Ocmak yazdı: FORD OTOSANA yaptığım şikayet sonucunda geri dönüşleri şu şekilde oldu. "bu araçtan ses gelme sorunu aracın KARAKTERİSTLİK özelliği dir". bu şekilde daha yardımcı olamıyoruz dediler:) karaktersiz komik otosan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472889 Yokuşta ileri-geri fark etmez kalkışlarda araç devirsiz ve kararsız kaldığında yapıyor bu sesi. ben mesela artık o sesi çıkarttırmamayı öğrendim. Biraz devirli kalış yapınca o sürtme sesini yapmıyor. Çok seyrek de olsa bazen deviri tutturamayınca yaptığı oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472924 ben servise gittigimde sonuc alamayacagimi anladigimdan aracimi bosuna parcalamayin diyerek islem baslatmadim. pisman degilim. civic in gocuk olayindan bile berbat olan bu durum hakkinda karakter meselesi diyerek isin icinden cikiliyor demekki. karakter meselesi oldugu bencede dogru. otosanin kurumsal karakteri. yeni kasada bu karakterle mi yapildi acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20188 yıl comment_475287 Merhaba arkadaşlar benim araçta da var bu ses ve yaptığım araştırmalara göre de avrupa araçları daha az doğaya zararlı balatalar üretmeye başlamış bu sebeple balataların yüzeyleri sertleşmesi sebebi ile bu ses bir çok yeni model araçta olduğu söyleniyor. Bu doğrultuda forumda ki arkadaşların önerisine katılıyorum OEM uyumlu bir balata bulup değiştirmekten başka şansımız yok. Eğer bu soruna OEM ürün kullanarak çözüm getiren birisi olduysa OEM kodunu paylaşabilirse parça tavsiyesinde bulunabilirse çok sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20188 yıl comment_476409 06.07.2018 - 16:12 tarihinde, Kıvanç Esli yazdı: Merhaba arkadaşlar benim araçta da var bu ses ve yaptığım araştırmalara göre de avrupa araçları daha az doğaya zararlı balatalar üretmeye başlamış bu sebeple balataların yüzeyleri sertleşmesi sebebi ile bu ses bir çok yeni model araçta olduğu söyleniyor. Bu doğrultuda forumda ki arkadaşların önerisine katılıyorum OEM uyumlu bir balata bulup değiştirmekten başka şansımız yok. Eğer bu soruna OEM ürün kullanarak çözüm getiren birisi olduysa OEM kodunu paylaşabilirse parça tavsiyesinde bulunabilirse çok sevinirim Oem uyumlu balata bulan oldu mu ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın